kozan.gr: Εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης ώστε να εξετασθεί αν θα διεξαχθεί ή θα ματαιωθεί η Εμποροπανήγυρη στο Δρέπανο Κοζάνης – Εξετάζεται, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες κι οι οδηγίες από την κυβέρνηση, το πανηγύρι να λειτουργήσει, χωρίς λούνα παρκ, μόνο με πάγκους, σ’ ένα παρόμοιο καθεστώς όπως οι λαϊκές αγορές – Τι δηλώνει στο kozan.gr o Πρόεδρος της Τ.Κ. Δρεπάνου Φ. Παπαδημητρίου (Ηχητικό)

13 Μαΐου 2020
11:10

Εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης ώστε να εξετασθεί αν θα διεξαχθεί ή θα ματαιωθεί η φετινή Εμποροπανήγυρη στο Δρέπανο Κοζάνης. Εξετάζεται, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες κι οι οδηγίες από την κυβέρνηση, το πανηγύρι να λειτουργήσει, χωρίς λούνα παρκ, μόνο με πάγκους, σ’ ένα παρόμοιο καθεστώς όπως οι λαϊκές αγορές. Τι δηλώνει στο kozan.gr o Πρόεδρος της Τ.Κ. Δρεπάνου Φ. Παπαδημητρίου

 

 

3 σχόλια

  • Να γινει κανονικα το πανηγυρι,τι επειδη υπαρχει εκει μια πανδημια με εκατονταδες χιλιαδες νεκρους σιγα το πραγμα.Ενταξει τι να πεις,σηκωνεις τα χερια ψηλα!!!!!

  • τι δεδομενα και θεωριες περι ανεμων μας λες ρε μεγαλε?εδω εχουν ακυρωθει τα παντα παννελαδικα η βγες και πες αν εχεις κατι να πεις η οχι τι θα πει δεν ξερω μπορει μπορει να γινει και με κουνιες τα δεδομενα καθημερινα ο νομος ο νομος το λεει ρητα τελος ολες οι εκδηλωσεις τωρα ολα τα αλλα αλλα λογια να αγαπιομαστε.

  • Έξω να γίνεται το αδιαχώρητο και μέσα στο Ναό 1 άτομο ανα 10 τετραγ.
    Πρέπει να σχολιάσει κανείς κάτι σε αυτό?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.