kozan.gr: Κοζάνη: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, σε ποδηλάτη επί της οδού Παύλου Μελά, κοντά στον κόμβο προς Αγία Παρασκευή

19 Μαΐου 2020
04:10

Γύρω στις 10:30 επιστρέφοντας με το αυτοκίνητο στο σπίτι έγινα από μακριά μάρτυρας επίθεσης αγέλης αδέσποτων σκύλων σε ποδηλάτη επί της Παύλου Μελά, κοντά στον κόμβο προς Αγία Παρασκευή. Έσπευσα προς τα εκεί, ευτυχώς ο ποδηλάτης πρόλαβε να διαφύγει. Βοήθησαν και κάποιοι συμπολίτες που ήταν πιο κοντά και φώναξαν προς τα σκυλιά. Έχω ήδη ενημερώσει την αστυνομία και αύριο θα ενημερώσω και την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, γιατί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς ή τα παιδιά μας θύματα επίθεσης. Γνωρίζω ήδη άτομα που φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνα τους, λόγω των αδέσποτων. Θυμήθηκα και το πρόσφατο ατυχές περιστατικό που ένα παιδάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, προσπαθώντας να σωθεί από αδέσποτα και αναρωτιέμαι τι πρέπει επιπλέον να συμβεί, προκειμένου να αφυπνιστούμε και να έχουμε επιτέλους αποτελεσματικότερη λύση για το συγκεκριμένο θέμα;

Aπό το προσωπικό προφίλ στο facebook του γιατρού Αθανάσιου Γκάντου

16 σχόλια

  • Να μαζευτούν όλα τα αδέσποτα και φυσικά να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυτοί που τα εγκατέλειψαν. Δεν γίνεται να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε επειδή κάποιοι ανεύθυνοι εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους.

  • Φωνή βοώντος εν τη ερήμω ή καλύτερα τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου. Ο Ιωαννίδης μας πείραζε…

  • Ο ΝΟΜΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΙ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ.

    • Ο Νόμος προστατευει ΟΛΟΥΣ από εγκλήματα ξέρετε και τα ζώα υπομένουν φρικτά βασανιστήρια.. Τα σκυλιά στο ΚΟΥΡΙ δεν τα”μαζεψε”ο Δημος γιατί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, τα πηραν δυο παιδια, για να τα σώσουν, καθώς και πολλα ακόμη! Μην έχετε τέτοιες εμμονές παρακαλω, για τα αδέσποτα, δεν ευθυνονται εκείνα για όλα πια!
      Λύσεις προτεινετε και όχι συμβουλές που παραπεμπουν σε πογκρομ και δεν είναι διόλου νόμιμες!

      • Τους πολίτες τους προστατεύει κανένας νόμος από τα άλογα γαυγίσματα και τις επιθέσεις των αδέσποτων και γιατί δεν εφαρμόζεται; Και τα μόνα ζώα που υποφέρουν είναι αυτά των σφαγείων… Μην είσαι θύμα και μην αφήνεις το κράτος να σε παραμυθιάζει με νόμους τάχα φιλοζωικούς.

      • Τους πολίτες τους προστατεύει κανένας νόμος από τα άλογα γαυγίσματα και τις επιθέσεις των αδέσποτων και γιατί δεν εφαρμόζεται; Και τα μόνα ζώα που υποφέρουν είναι αυτά των σφαγείων… Μην είσαι θύμα και μην αφήνεις το κράτος να σε παραμυθιάζει με νόμους τάχα φιλοζωικούς. Αν έδινε λεφτά ο κόσμος για σκυλίσιο κρέας να δεις τι ωραία θα ενδιαφερότανε το κράτος για τους σκύλους…

        • Η Ελλάδα κατά παραδοση έχει Νόμους, μα δεν τηρούνται! Αυτό είναι θέμα που άπτεται του Υπουργείου και της Κυβέρνησης! Αν μιλουσαν τα,ζωντανά θα ντρεπομασταν ΟΛΟΙ. κάποιος είχε πει “αν τα σφαγεία είχαν τζάμια αντί για τοίχους…” Σταματηστε οπότε την πτωματοφαγια καντε ένα βήμα για την διάσωση των,ζώων! Ανθρωπιά χρειάζεται η κοινωνία και όχι αλληλοσπαραγμους, αν με ρωτάτε!

  • KΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ .ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ..—ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΝ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΕΕ…

  • Μαζικές αγωγές στο Δήμο Κοζάνης και αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά περιστατικό παρενόχλησης από αδέσποτα. Βγάζουμε πάντα βίντεο με το κινητό μας αν δούμε ή τύχουμε σε περιστατικό.

  • Αξιολόγηση στο δημόσιο και στους δήμους……..
    οι μισοί και παραπάνω θα είχαν πάει σπίτι ….. χαρταετό ο δήμος

  • Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω!!! Ο Δήμος αμόλησε όλα αυτά τα σκυλιά;;;;;;;; Ή κάποιοι ασυνείδητοι και επικίνδυνοι συμπολίτες μας που το παίζουν και καλά φιλόζωοι;;;;;; Φτάνει πια με την καραμέλα ότι για όλα φταίει ο Δήμος. Να βρεθούν αυτοί οι ανεγκέφαλοι πολίτες που τα εγκατέλειψαν και να τιμωρηθούν!!!

    • Ο Δημος δεν τα αμολησε αρα δεν ευθηνεται αυτος,ομως φταιει γιατι ενω γινονται τοσο περιστατικα δεν τα μαζευει και κανει τον κινεζο.Περνουν τοσα λεφτα για τα αδεσποτα που πανε?δεν ειπαμε να τα θανατωσουν αλλα το προβλημα πρεπει να βρει λυση ο δημος…αν δεν μπορει να μας αδειασει τη γωνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.