kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Παραιτείται της αμοιβής του (1000 ευρώ), που θα λάμβανε ως βοηθός σκηνοθέτη, για την παράσταση «Αχ έρωτα!»

2 Ιουνίου 2020
13:03

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ν. Κέφαλος παραιτείται της αμοιβής του (1000 ευρώ), που θα λάμβανε ως βοηθός σκηνοθέτη, για την παράσταση «Αχ έρωτα!» και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί. Όπως πληροφορούμαστε, η απόφασή του, η οποία θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, δε γίνεται γιατί νιώθει πως έκανε κάτι άδικο ή εκ του πονηρού αλλά για λόγους ευθιξίας, έτσι ώστε να μη δημιουργείται μια κακή συζήτηση γύρω από το ΔΗΠΕΘΕ, που εν τέλει το βλάπτει. Μιλώντας σε συνεργάτη της στήλης ανέφερε πως ως Πρόεδρος ποτέ δεν θα συμμετείχε, δια της ψήφου του, σ’ ένα θέμα που θα τον αφορούσε, πόσο μάλλον όταν αυτό θα περιελάμβανε αμειβόμενη εργασία και πως εκείνο που ψηφίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση ήταν ο προϋπολογισμός του έργου (και μόνο) κι όχι το έγγραφο που δημοσιεύτηκε, εκ παραδρομής, στη “Διαύγεια” κι είχε τους συντελεστές της παραγωγής, που προέκυψαν, στο σύνολό τους, αργότερα. Για τους συντελεστές της παραγωγής θα έφερνε προς ψήφιση – εκ νέου – το θέμα  κι εκεί δε θα συμμετείχε επί της διαδικασίας.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Πάντως οι Κέφαλος κ Βασιλειάδης είν ο,τι καλύτερο έχουμε (σε τοπικό επίπεδο) .
    Ούτως ή άλλως ο βοηθός σκηνοθέτη θ πληρωνόταν οπότε κ τι έγινε? Το σίγουρο είναι ότι η παράσταση θα είναι εξαιρετική ( κρίνοντας πάντα από τις δουλειές του κ. Κεφαλου )
    Το ν αναλάβει κάποιος άλλος άσχετος κ να δω μάπα παράσταση θα πάει τζάμπα κ ο μισθός…χίλιες φορές ο Κέφαλος

    • Γιατί να αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής ένας συνταξιούχος της ΔΕΗ και όχι κάποιος που η οι σπουδές του, το βιογραφικό του καο η κύρια εργασία του είναι το θέατρο;

      • Δεν με λένε Ελπίδα κύριε. Κ από ποτέ ένας άξιος σκηνοθέτης πρέπει ν κάνει στην άκρη γιατί είναι συνταξιούχος για ν δουλέψουν κάποιοι που σπούδασαν κ το έχουν ως κύριο επάγγελμα?
        Αν είναι καλοί ναι αν όμως φάω στη μάπα μια παράσταση ανόητα στημένη γιατί ετσι την έστειλε ο τύπος που σπούδασε κ δεν είναι συνταξιούχος τι ν το κάνω ? Η τέχνη είναι πρωτίστως ταλέντο αγαπητέ -η κ οι Βασιλειάδης κ Κέφαλος διαθέτουν άφθονο !! Αφήστε λοιπόν τον κόσμο της περιοχής ν δει παραστάσεις άρτιες κ αφήστε τη μιζέρια

        • Γιατί πολύ απλά ο συνταξιούχος της ΔΕΗ έχει τη σύνταξη του από το επάγγελμα του και μπορεί να ζήσει με αυτή, δίνοντας χώρο σε πιο νέους σπουδαγμένους με άριστα δείγματα δουλειάς και προϋπηρεσία, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και που είναι άνεργοι και μεγαλώνουν μικρά παιδιά. Βιάζεσαι πολύ να τους βγάλεις άχρηστους χωρίς να έχεις δει τη δουλειά τους. Είσαι κάποιος ειδικός που θα κρίνει την αρτιότητα μιας παράστασης και αν ναι, με τι προσόντα; Γιατί άραγε βγάζεις τέτοια μιζέρια προς τους νέους;

          • Μα ο Χλιαρας κατά δήλωσή του δεν θα είναι υποψήφιος και δεύτερον πάλι κατά δήλωσή του απόφασησε να ζήσει στο Βόλο γιατί δεν του αρέσει η Κοζάνη.Εσυ με το ζόρι να τον κάνεις ΚΔ

          • Άσε τα πυροτεχνήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά όνομα Χλιαράς. Για την ουσία έχεις να πεις κάτι;

        • Μάλιστα…μας αποκαλύψατε το όνομα του νέου Καλλιτεχνικου Δ.
          Πιο φωτογραφικη προκύρηξη δεν θα μπορουσε να γινει..Βγαζει μάτι. Οσο για τον προεδρο πηρε ενα ΔΗΠΕΘΕ Υγιές και όταν θα αποχωρηση θα το εχει βάλει μεσα μεσα μεγαλο χρέος ….!!!

  • Αργα ειναι τωρα θα επρεπε να εχει παραιτηθει απο προεδρος αν το εβλεπε εστω στο ελαχιστο ηθικα.

  • Γιατι έχει ο προυπολογισμός 20.000 συν έξοδα για δημόσιες σχέσεις και αφίσες θα πει κανείς; Στο CNN θα σας βγάλουν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.