kozan.gr: Το ευχαριστήριο της Προέδρου της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης αποκλειστικά και μόνο στον Αντιδήμαρχο Γ. Δουγαλή κι όχι στον Αντιδήμαρχο Ε. Σημανδράκο, για κάποιες εργασίες διαγράμμισης που έγιναν στο χωριό, προκάλεσε διαδικτυακή αντιπαράθεση

3 Ιουνίου 2020
16:02

Το ευχαριστήριο της Προέδρου της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης Χ. Αραπουλίδου, αποκλειστικά και μόνο στον Αντιδήμαρχο Γ. Δουγαλή και όχι στον Αντιδήμαρχο Ε. Σημανδράκο, για κάποιες εργασίες διαγράμμισης που έγιναν στο χωριό, προκάλεσε διαδικτυακή αντιπαράθεση με τον Τοπικό Σύμβουλο Α. Τάτσινα ο οποίος διατύπωσε την ένστασή του για τ’ ότι το ευχαριστήριο δεν απευθυνόταν και στον Ε. Σημανδράκο.

 

Όπως καταγγέλλει ο Τoπικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης, Αθανάσιος Τάτσινας: “Σαν σύμβουλος του Τ.Σ. της κοινότητας Μεταμόρφωσης προσπάθησα να ενημερώσω τους κατοίκους του χωρίου από την σελίδα “Κοινότητα Μεταμόρφωσης” για τις ανακρίβειες που με απαντά η Πρόεδρος (βλ. Φωτογραφίες) και με μπλόκαρε από την σελίδα. Αν αυτό δεν λέγετε ΦΑΣΙΣΜΟΣ τότε πως να το χαρακτηρίσουμε. Δεν θα γνωρίζει , βέβαια, ότι δεν είναι η προσωπική της σελίδα, αλλά της κοινότητας, και για αυτό ίσως να ενεργεί έτσι.

Θα το ξαναγράψω λοιπόν, κ. Πρόεδρε , ο Αντιδήμαρχος κ. Σημανδράκος έχει την εποπτεία, παρακολούθηση και έλεγχο του συνόλου των συμβάσεων. Αυτό λέει η απόφαση αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων. Η διαγράμμιση στο Δήμο Κοζάνης γίνεται, απ’ ότι γνωρίζω, με σύμβαση δημοσίων έργων. Επειδή ρωτάμε και ξέρουμε να διαβάζουμε κ. πρόεδρε. Φροντίστε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Πάντως για Αντιδήμαρχο Καραγιαννίων πρώτη φορά ακούω. Θα ρωτήσω στο Δήμο Κοζάνης και θα ενημερωθώ. Εάν δεν έχετε την απόφαση των αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων μπορώ να σας την στείλω”.

Στη συζήτηση παρενέβη κι η υποψήφια,  με τον Ε. Σημανδράκο, στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές, Μ. Δεληγιάννη,  όπως φαίνεται παρακάτω:

 

 Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης X. Aραπουλίδου, μας είπε: “Αυτή η σελίδα ειναι δική μου, δεν ειναι της Κοινότητας Μεταμόρφωσης. Όσο αναφορά την ουσία της διαφωνίας, για το ευχαριστήριο, να σας πω ότι η επικοινωνία που έχουμε για θέματα που αφορούν την κοινότητα Μεταμόρφωσης ειναι με τον κ. Δουγαλή. Τα υπηρεσιακά μας θέματα στέλνονται στον κ. Δουγαλή και ο κ. Δουγαλής τα προωθεί. Δε στέλνονται στον κ. Σημανδράκο. Ο κ. Δουγαλής είναι Αντιδήμαρχος Εποπτείας όλων των Δ.Ε. του Δήμου Κοζάνης και σε αυτόν απευθυνόμαστε. Όμως, αν παρατηρήσατε στο ευχαριστήριό μου, γράφω για την τεχνική υπηρεσία και μετά για τον Αντιδήμαρχο κ. Δουγαλή”.

kozan.gr

90 σχόλια

  • Ας τοποθετηθεί μια μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα σε περίοπτη θέση στο δρόμο που διαγραμμίστηκε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

    • Από την καλή τη μπογιά τα γράμματα, όχι αυτή της διαγράμμισης που σβήνεται, και βάλτε και φωτισμό να διαβάζεται και το βράδυ, με φωτοβολταϊκή φόρτιση για να δείχνουμε και την οικολογική μας συνείδηση!

  • Σιγά το θέμα. εδώ ο Βαγγέλης φωτογραφίζεται σε τόσα έργα που βρήκε ετοιμα κι δεν λέει τίποτα. Η διαγράμμιση τον χαλασε;

    • Όλοι όταν αναλαμβάνουν μια θέση που προηγουμένως κατείχε άλλος, παραλαμβάνουν και κάποια πράγματα έτοιμα, λογικό. Σκοπός είναι τι καινούργιο θα έχουν να παραδώσουν αυτοί στον επόμενο. Και από ότι βλέπω μέχρι στιγμής ο Βαγγέλης κάνει πράγματα.

        • Είπα “κανει” ακόμη δεν πέρασε τόσος καιρός για να σας τα αναφέρω. Οι άλλοι κάθισαν 5 χρόνια και θα συγκρίνω 8 μήνες με 5 χρόνια; και μάλιστα με 3 μήνες καραντίνα;Θα σας τα παραθέσω όταν έρθει η ωρα, μην ανησυχείτε.

        • Είπα “κανει” ακόμη δεν πέρασε τόσος καιρός για να σας τα αναφέρω. Οι άλλοι κάθισαν 5 χρόνια και θα συγκρίνω 8 μήνες με 5 χρόνια; και μάλιστα με 3 μήνες καραντίνα;Θα σας τα παραθέσω όταν έρθει η ωρα, μην ανησυχείτε.

        • Στο τέλος της τετραετίας θα φανεί αν παρέδωσε κάποιο έργο για να μπορέσουμε να κρίνουμε

  • Συγγνώμη, δηλαδή τον τρόπο που μιλάει μία εκλεγμένη Τοπική Πρόεδρος δεν το σχολιάζει κανείς; Είναι Πρόεδρος και υποτίθεται θα έπρεπε να μιλάει με σωστό ύφος, αφού εκπροσωπεί ολόκληρη κοινότητα. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό ούτε στο λόγο του κ. Τάτσινα αλλά ούτε και στο λόγο της κ. Δεληγιάννη. Ίσα ίσα ζητάνε το αυτονόητο, να μπει το σωστό όνομα και ο λόγος να έχει το ανάλογο ύφος που αρμόζει σε Πρόεδρο!

      • Αρχικά δεν γνωριζόμαστε για να μου απευθύνεστε στον ενικό! Λίγη στοιχειώδης ευγένεια δεν βλάπτει

      • δεν βρίσκω σωστό το γεγονός να μπλοκάρει άτομα από δημόσια ομάδα στο fb,- η οποία εκπροσωπεί ολόκληρη την κοινότητα (αν δεν κάνω λάθος η ομάδα λέγεται “Κοινότητα Μεταμορφωσης”) και όχι ένα συγκεκριμένο άτομο-, μονο και μονο επειδή οι γράφοντες έχουν παραθέσει τα γεγονότα και απλώς δεν δέχεται τον αντίλογο. Αυτό βλέπω από τη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί, και όπως διαπιστώνω δεν υπάρχουν υβριστικά σχόλια από πλευράς του κ. Τάτσινα και της κ. Δεληγιάννη, ώστε να χρήζουν αποκλεισμού από την ομάδα.

        • Δημόσια σελίδα? Μάλλον είστε και εσείς το παπαγαλάκι του Τατσινα.. Θα δείξει αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε ότι απάντησε η πρόεδρος καταγγελία έκανε ο σύμβουλος. Υπάρχει και συνέχεια να περιμένετε. Το να καταθέσουμε καταγγελίες δημόσια έχει και επιπτώσεις. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη

  • Το ότι δεν ντράπηκε και ανέλαβε αντιδήμαρχος όντας υποψήφιος Δήμαρχος αυτό δεν λέει τίποτα !!!!
    Θέλετε να του δώσουν και εύσημα!!!

    • Εχω την εντύπωση ότι το θέμα με τις αντιδημαρχίες καθορίζεται από τον Κλεισθένη ανάλογα με τις έδρες που έχει καταλάβει ο κάθε συνδυασμός!

      • Μήπως έχεις κάνει και εσύ στο λιμάνι και γνωρίζεις την γλώσσα? Και από ότι διαβάζω δεν έχει τίποτα το μεμπτό στα γραπτά της προέδρου παρά μόνο της πρώην υποψήφιας που χαρακτηρίζει την πρόεδρο. Ας προσέχουμε τι λέμε

      • Το θράσος το έχετε εσείς. Όταν κατηγορείς έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις μάλιστα. Αν αυτό δεν λέγεται θράσος τότε λέγεται φθόνος

        • Εμένα με γνωρίζετε που με κατηγορείτε; Ότι είμασταν στον ίδιο λιμάνι όλοι μαζί?Ότι σας βολεύει λέτε?Δεν σας επιτρέπω. Γίναμε ίσα κι όμοια.

  • Στη ζωή και στην πολιτική δεν υποτιμάμε κανέναν.
    Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών προεκλογικά αποκαλούσε “ποδοσφαιριστές” και “ηλικιωμένους” τους σημερινούς “συνεργάτες” στη διοίκηση του δήμου.
    Ο Δουγαλης κάνει έργο χωρίς φανφάρες.

      • Καλλίτερα Ρομπέν των χωριών παρά Ρομπέν των Γρεβενών. Βαγγέλη, διάβασα ότι ως γεωπόνος δεν σκαμπαζεις από τεχνικά και σε ενημερώνουν οι μηχανικοί της υπηρεσίας. Αφού έμαθες για το μπετόν καλό θα ήταν να διαβάσεις και για το καλουπωμα!

  • Ο κάθε Πρόεδρος ευχαριστεί αυτόν που νομίζει…Αυτό το βλέπουμε συνεχώς.
    Αν ο ηττημένος των τοπικών εκλογών του χωριού μας θέλει να ευχαριστήσει τον δικό του, ας το κάνει!!!
    Πάντως ο Δουγαλής κάνει δουλειά για τις τοπικές κοινότητες!!!

  • Επιτέλους!!! Να καταλάβουν κάποιοι ποιος δουλεύει και ποιος βγαίνει φωτογραφίες στο fb. Σημανδρακο δεν συγκρίνεσαι με τον Δουγαλη. Όσο για την Χαρούλα μια διαχρονική αξία. Εγγύηση για την μεταμόρφωση

  • Ο ένας κάνει σημαντικό έργο “αθόρυβα” και ο άλλος το παραμικρό το τραβάει από τα μαλλιά μπας και γίνει μεγάλο γιατί θέλει στο μέλλον να γίνει δήμαρχος. Ο λαός όπως και να χει είναι αυτός που θα τους κρίνει..

  • Απ οσο ξερω αντιδημαρχος ολων των χωριών του Δήμου Κοζάνης για τα τεχνικά έργα ειναι ο κ Δουγαλης ,Γιατί τοση φασαρια για το τίποτα?Σωστά λοιπον αυτον ευχαριστησαν .

  • Με το ζόρι να αναδείξουν ωρισμενοι αντιθέσεις μεταξύ των αντιδημάρχων. Να τους κρίνετε αν παράγουν εργο και όχι ποιος το κάνει αυτό δεν ενδιαφερει κανέναν.

  • Παιδιά ο Δουγαλης έχει περάσει ολη του τη ζωή στις οικοδομές και ξερει καλα τα τεχνικά έργα ας τον αφήσουν να δουλέψει χωρίς προσκόμματα. ΟΣημανδρακος εχει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μια χαρα συνδυασμός ειναι δεν τους εβαλε τυχαια ο Μαλουτας

  • Έχει ασφαλτοστρωθει τις τελευταίες μέρες η μιση κοζανη ειδικα στο κέντρο όπου ήταν χαλί μαυρο και αντί να πούμε μπραβο στος τεχνικές υπηρεσίες και τους αντιδημάρχους εμεις μιζεριάζουμε

    • Την παλεύεις;; Έργα του Ιωαννίδη και του Δεσποτιδη ειναι. Κοίτα άτομα που πάνε και ψηφίζουν

    • Μπραβο στον Ιωαννίδη που ενεταξε το έργο και το χρηματοδότησε επί θητείας του. Για τις ασφαλτοστρώσεις ούτε το χεράκι τους δεν κούνησαν οι σημερινοί

      • Ο Ιωαννίδης ολοκλήρωσε το ανολοκλήρωτο έργο του Μαλουτα για αυτό τον ξαναβγαλαμε αχαχα κι αλλα να κάνει ο Ιωαννιδης;Ξεπούλησε τη Μακεδονία δεν σας φτάνει?

      • Τον ιωαννιδη θα τον ευχαριστούμε για τα επόμενα 20 χρόνια για το τόσο σημαντικό έργο που άφησε.

        • Η διάκριση εξουσιών και αρμοδιοτήτων είναι μια έννοια συγκεχυμένη για κάποιους.Το πήρα από τον αρχηγό σας πριν λίγο το είπε στη συνέντευξη για το δηπεθε.

    • Ασφαλτόστρωση κάκιστη μηδενικών εκατοστών που έχει αρχίσει από την δεύτερη μέρα να ξεφτιζει, αυτό είναι μπαλώματα όχι σοβαρή ασφαλτόστρωση!!!

  • Κάθε μέρα γίνονται παρεμβάσεις στα χωριά με διάφορα έργα αλλα αυτα επρεπε το γραφείο Τύπου του δήμου να τα αναδεικνύει αλλα μαλλον αυτοι εχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν και οι πρόεδροι χωριών και οργανισμών και οι αντιδήμαρχοι προσπαθούν οι ίδιοι να κάνουν γνωστές τις δραστηριότητες τους με τα γνωστά επακόλουθα!!! Γραφειο επικοινωνίας του δήμου συγνωμη που σας ξυπνήσαμε!!!!

  • Αγαπητέ μου αντιδήμαρχε τεχ.υπρ. Πρέπει να βγεις και να ομολογήσεις τον εμπαιγμό και την πολιτική λειτουργία σου στους πολίτες του Δήμου, Με την κάλυψη και υποστήριξη του Ακρίτα που ως υπ.δημαρχος κατέληξες αντιδήμαρχος!!!!

    • Η αντιδημαρχία δεν είναι κατάληξη. Η νομοθεσία πλέον έχει αλλάξει και ο “Κλεισθενης” επιβάλλει συνεργασίες μεταξύ όλων των εκλεγμένων αντιπροσώπων. Αυτό πηγαίνει αναλογικά με τις έδρες. Πλέον κανένας συνδυασμός δεν έχει αυτοδυναμία και μονοπώλειο εδρών. Αν θέλετε ψάξτε το για την ενημέρωσή σας

    • Τώρα ποιον εννοείς;Γιατί Αντιδήμαρχος τεχν. είναι 2.Μήπως εννοείς των Καραγιαννιων;;;;; Μάλλον κάποιος δεν αντέχει που κάποιοι εκλέχτηκαν και βλέπει εμπαιγμούς.Να το κοιτάξτε αυτό. Αφήστε τους τεχνοκράτες να εργαστούν.Μας υπηρετούν και τους κουνάμε και το δάχτυλο???!!!Δεν θα πάμε πότε μπροστά.Τελος.

  • Μπράβο στην δραστήρια πρόεδρο.Κυριε Μαλουτα έχετε εξαίρετους συνεργάτες και στις κατάλληλες θέσεις.Ο Κύριος Δουγαλης και ο Κύριος Σημανδρακος είναι προσιτοί και συνεργασιμοι.Ανταποκρινονται άμεσα σε ότι τους ζητηθεί.Δυνεχιστε την καλή δουλειά και αφήστε τις αντιπαραθέσεις προσπαθώντας να δημιουργήσετε ντόρο και καταστάσεις.Η Χαρούλα είναι πολύ ψηλά στα μάτια των χωριανών….

  • Βρε παιδιά ποιός είναι ο δήμαρχος της Κοζάνης; Σχόλιο από έναν φίλο εκ Βεροίας. Έπαθα σαν τον Τρουντο και εγώ.. έκανα 20 δευτερόλεπτα παύση να βρω απάντηση.

  • Εντωμεταξύ τα τελευταία σχόλια του Ανώνυμου, είναι από το ίδιο άτομο,λες και τρώμε σανό. Αν από το χρόνο που διαθέτεις για να γράφεις έκανες έργα θα είχαμε να λέμε κάτι καλό κι ουσιαστικό!Δουλέψτε και λίγο.

  • Ελληνάρα πάντα διχασμένος για τα ασήμαντα.. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.. Ποσός μας αφορά ποιος ευχαριστεί ποιον κτλ
    ΌΛΟΙ μαζί ενωμένοι για το κοινό καλό. Μπορούμε;;;;
    Μάλλον ουτοπία σ αυτό το κράτος..

  • “Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα”….τα έργα τα κάνουν οι υπηρεσίες…και η τεχνική υπηρεσία είναι μία και αδιαίρετη είτε έχει δύο, είτε έχει εικοσιδύο αντιδημάρχους…και γενικά παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ένα διαδικτυακό ξεκατίνιασμα μεταξύ των “πρώην” και των “νυν” για την κηδεμονία των έργων…παρακολουθούμε και αυτόν τον ιδιότυπο ανταγωνισμό μεταξύ των δύο αντιδημάρχων εντός της συμπολίτευσης….για τους υπαλλήλους όμως που δούλευαν απρόσκοπτα εν μέσω πανδημίας κουβέντα από κανέναν….για συνέλθετε λίγο….

    • Πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Μονο που ότι τα έργα τα κάνουν οι υπηρεσίες το θυμάστε οπότε βολεύει. Όταν δε βολεύει και κάτι πάει στραβά φταίει ο αιρετός. Επίσης τα έργα τα βάζουν στο τεχνικό πρόγραμμα και βρίσκουν χρηματοδότηση οι αιρετοί και όχι η υπηρεσία. Με τη λογική σου τα έργα τα κάνουν οι ιδιώτες που τις περισσότερες φορές κάνουν τις μελέτες και τα εκτελούν

      • Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα….η υπηρεσία είναι ο καταλύτης στην διαδικασία παραγωγής των έργων….σε όλα τα στάδια…

      • Έχω μια απορία.Ο αντιδήμαρχος είναι ο Σημανδρακος κι ό Δουγαλης ο επόπτης ή το αντίθετο; Ο Επόπτης εκλέχτηκε;Ποιος έχει την αντιδημαρχία Τεχν.Εργων και ποιος την αντιδημαρχία Καραγιαννιων;

  • Να πάτε στην Μεταμόρφωση να δείτε. Αν και άγνωστος τι πρόβλημα έχεις? Αλλά πρωφανος δεν είσαι άγνωστος μάλλον και εσύ από τους χαμένους των εκλογών είσαι. Χα χα χα χα

  • Κυρία Ευγενία πρώτα θα προσέχετε εσείς τι λέτε για τους άλλους και μετά θα ζητάτε και τα ρέστα. Και πια είστε εσείς που νομίζετε ότι είστε ανωτέρη Όταν κατηγορείτε ανθρώπους χωρίς καν να τους γνωρίζετε να περιμένετε και τις κατάλληλες απαντήσεις.

    • Εγώ λέω αυτά που βλέπω στις εικόνες.Εσείς είστε συνήγορος υπεράσπισης?Έσεις με κρίνετε χωρίς να με ξέρετε κι απαιτείτε σεβασμό?Ακούτε τι λέτε?

  • Όλοι εσείς που τσακώνεστε μεταξύ σας κερδίζετε κάτι; Ας βγουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι να αποκαταστήσουν τα πράγματα; για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο χαμός στα σχόλια;

  • Μπες δες τα σχόλια στα προφίλ των εμπλεκομένων και θα καταλάβεις τι έγινε. Απλά ζητήθηκε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους

    • Λίγο μυαλό να χεις δεν μιλάς έτσι. Εγώ μπήκα και είδα τι είπε ο καθένας κι ένα έχω να πω.Βλεπω σε ένα χωριό να έχουν άτομα σπουδαγμενα κι αντί να τους βάλουν μπροστά τους βρίζουν κι από πάνω. Αν είχα στο χωριό μου τέτοια άτομα με τόσα προσόντα θα ήμουν ευτυχισμένος.Κανονικά πρέπει να ζητούν μόρια στις εκλογες όπως στις προκηρύξεις να δεις αν περάσουν οι περισσότεροι.Εγω και μόνο που είδα τι δουλειά κάνουν και τι τελείωσαν κουράστηκα που να κάτσω τόσα χρόνια στα θρανία. Αλλά ποιος αγιασε στον τόπο του,η ζήλεια είναι άτιμο πράγμα.

  • Λίγο μυαλό να χεις δεν μιλάς έτσι.Κανεις δεν βλέπει πως μιλάνε οι άλλοι και πως μιλάει αυτή. Εγώ μπήκα και είδα τι είπε ο καθένας κι ένα έχω να πω.Βλεπω σε ένα χωριό να έχουν άτομα σπουδαγμενα κι αντί να τους βάλουν μπροστά τους βρίζουν κι από πάνω. Αν είχα στο χωριό μου τέτοια άτομα με τόσα προσόντα θα ήμουν ευτυχισμένος.Κανονικά πρέπει να ζητούν μόρια στις εκλογες όπως στις προκηρύξεις να δεις αν περάσουν οι περισσότεροι.Εγω και μόνο που είδα τι δουλειά κάνουν και τι τελείωσαν κουράστηκα που να κάτσω τόσα χρόνια στα θρανία. Αλλά ποιος αγιασε στον τόπο του,η ζήλεια είναι άτιμο πράγμα.

  • Καλά τζάμπα καίει η λάμπα…..όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.Τι να ασχοληθούμε…. δεν έκανε τίποτα.Ας λένε τα παπαγαλάκια της ότι θέλουν.

  • Καλά ρε κόβεις τα κείμενα????Φερέφωνο της Προέδρου είσαι????Θα σε αναφέρω στο ΕΣΡ??Κοίτα ρε έναν ΠαπΔοπουλο

  • Ανωνυμία???? Χα χα τέλος πάντων σε πηραξε πολύ το αποτέλεσμα των εκλογών και έχεις πάθει ζημιά, έτσι? Μήπως θέλεις να πούμε πόσο διαφορά υπήρχε μεταξύ των δύο υποψήφιων προέδρου και του συμβούλου της αντιπολίτευσης?.

  • Ρε υπευθυνε, γιατί κόβεις το σχόλιο?Βάλτο ολόκληρο αλλιώς μην το βάζεις.Ειναι παράνομο αυτό που κάνεις.Παραποιεις την αλήθεια.

    • χαρακτηρισμούς σε συμπεριφορες ανθρωπων που δε γνωριζουμε αν ειναι ετσι οπως τα λετε δε δημοσιευουμε. βγειτε με το ονοματεπωνυμο σας και πειτε τετοια πραγματα. δεν θα επανελθουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.