kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Aυτά είναι τα πρόσωπα που φέρεται, μέχρι στιγμής, να έχουν καταθέσει αίτηση για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

11 Ιουνίου 2020
15:57

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, που παρουσιάζει το θέμα, αυτά είναι τα πρόσωπα που φέρεται, μέχρι στιγμής, να έχουν καταθέσει αίτηση για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

  1. Τακης Βαμβακίδης (Ηθοποιός)
  2. Ορέστης Τάτσης (Σκηνοθέτης)
  3. Λεωνίδας Παπαδόπουλος (Σκηνοθέτης)
  4. Γωγώ (Γεωργία) Ατζολετάκη (Σκηνοθέτης, Ηθοποιός)
  5. Γιώτης Βασιλειάδης (Σκηνοθέτης)
  6. Τσιμά Μαρία (Ηθοποιός)
  7. Σταύρος Παρχαρίδης (Σκηνοθέτης)
  8. Πάρης Μαντόπουλος (Ηθοποιός Χορευτής, Σκηνοθέτης)
  9. Βασίλης Μυριανθόπουλος (Χορογράφος, Σκηνοθέτης)
  10. Θανάσης Ζέρβας (Ηθοποιός)

Ωστόσο στα παραπάνω πρόσωπα αναμένεται να προστεθούν 3 με 4 ακόμη ονόματα, με αιτήσεις που αναμένεται να παραληφθούν, μέσω ταχυδρομείου.

Η Χύτρα

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.