Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στα Πετρανά Κοζάνης

12 Ιουνίου 2020
10:44

Μετά την έκτακτη χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη στα Πετρανά και ύστερα από επαφές με κτηνοτρόφους και αγρότες, καθώς μεταβήκαμε και επί τόπου στα σημεία όπου το χωριό μας “πονάει” (βουνό- λατομείο, μπαστούνι υπερχείλισης) ενημερώθηκε για τα προβλήματα καθώς και για τις προτάσεις μας.Ο ίδιος με την σειρά του μας ανέφερε για το πρόγραμμα που τρέχει η Π.Ε. Κοζάνης, δωρεάν παραχώρησης νερού, ρεύματος και δρόμων και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε.Δεν υπάρχουν περιθώρια για υποσχέσεις πλέον σηκώνουμε τα μανίκια και όλοι μαζί δουλεύουμε για να κρατήσουμε ζωντανό αυτό τον τόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση όλων των κατοίκων για τις προτάσεις και θέσεις του Τ.Σ. Πετρανών καθώς και για να ακουστούν τυχόν προβλήματα που δεν έχουν καταγραφεί.

Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πετρανών

Σάκης Αθανασίου

 

 

 

4 σχόλια

  • Να επιτευχθούν οι στόχοι άμεσα για το καλό του χωριού και κυρίως αυτών οι οποίοι ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την γη μας.

  • Καλή η γεωργία αλλά ας ασχοληθεί ο αξιοτιμος και με τπτ αλλο πλην γουρουνιών φυτών και ποτιστικών γιατί στις επόμενες θα πάρει μονο την ψήφο απο τα πρόβατα !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.