Επιστολή αναγνώστη kozan.gr: Δημοτική (ή ιδιωτική) έκταση, στην οδό Ακροκεραυνίων στην Κοζάνη, έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα απέραντο λιβάδι (Φωτογραφίες)

13 Ιουνίου 2020
14:12

Δημοτική (ή ιδιωτική) έκταση, στην οδό Ακροκεραυνίων στην Κοζάνη, έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα απέραντο λιβάδι. Αν πρόκειται για ιδιωτική έκταση, ο ιδιοκτήτης πρέπει να φροντίσει να περιποιηθεί το οικόπεδο, κόβοντας τα χόρτα, αν πρόκειται όμως για δημοτική έκταση, τότε, πέρα από τα αυτονόητα, εδώ ταιριάζει η γνωστή φράση: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…». Γιατί καλές οι προτροπές στους δημότες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους για την αποφυγή πυρκαγιών αλλά ας φροντίσουμε προηγουμένως και τα του οίκου μας . Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 

2 σχόλια

  • Ειναι δημοτικη η εκταση φιλε μου,παρε τηλ. Και θα τακτοποιηθει.Αλοιμονο σε μας που εχουμε ιδιώτη απεναντι μας!!

  • Δεν είναι η μοναδική έκταση που ανήκει σε δημόσιο και δεν έχει καθαριστεί. Υπάρχει μεγάλη δημόσια έκταση μέσα στον οικισμό Κοιλων που συνορεύει με ιδιώτες και δεν έχει καθαριστεί εδώ και χρόνια!!!! Και κάνουμε επανειλημμένα αιτήσεις για να έρθουν να το καθαρίσουν!!! Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα!!! Μόνο για τους ιδιώτες ισχύουν οι νόμοι και τα πρόστιμα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.