Η δραστηριότητα των Μαθητικών Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Πτολεμαΐδα, το Σάββατο 27/6, στο Πάρκο Μνήμες Λιγνίτη (Φωτογραφίες)

28 Ιουνίου 2020
22:30
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/6, στο Πάρκο Μνήμες Λιγνίτη, η δραστηριότητα των Μαθητικών Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Πτολεμαΐδα.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιείχε επίδειξη Skate, BMX και Rollers, καθώς και δραστηριότητες όπως Graffiti και Escape Room. Ακολούθησε μεγάλη συναυλία από τους Fiasco και HipHop συγκροτήματα.

Παράλληλα όλα αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν συνυπέγραψαν ένα κείμενο διεκδικώντας ειδικά διαμορφωμένους δημόσιους χώρους και πάρκα με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση ώστε να μπορούν να κάνουν το χόμπι τους χωρίς να πληρώνουν υπέρογκα ποσά από την τσέπη τους. Σκοπός είναι να μαζευτούν και άλλες υπογραφές μέσα στην εβδομάδα ώστε να κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.