Η Δημοτική Αρχή οφείλει να πληρώνει όλους όσους δουλεύουν ( Γράφει ο Κ. Κωνσταντινίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, συνδυασμός “ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ’ Ρ. Σπυρίδου)

3 Ιουλίου 2020
15:15

 

Οι ξεκάθαρες πράξεις μας, ακολουθούν το βίο μας και την τιμή του λόγου μας.

 Όταν λέγαμε προεκλογικά ότι υπερασπιζόμαστε το δίκαιο, θα ήταν άδικο για τους συνδημότες μας ,να μη το πράξουμε μετεκλογικά.  Δίκαιο, είναι όσοι εργάζονται να πληρώνονται.  Άδικο είναι η διασπάθιση χρημάτων του Δήμου Κατάφωρη αδικία είναι να σκορπάς ανυπόστατα λόγια δεξιά και αριστερά για να καλύψεις τις ετερόκλητες πράξεις σου ως Δημοτική Αρχή.

  Είναι χρέος μας να ενημερώσουμε όλους τους ενεργούς Δημότες Σερβίων πως η διασπορά ανυπόστατων σχολίων, προς εμάς,  εκ μέρους εκλεγμένωνκαι μάλιστα σε θέσεις ευθύνης είναι η κακή επικοινωνία που διάλεξαν να κάνουν.  Το κάνουν κατά συρροή εδώ και δέκα μήνες. Είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν ως το πέρας της θητείας τους.
 Αυτό δηλώνει αδυναμία του αξιώματος τους .
 Δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
 Είναι βέβαιο ότι όσοι δεν μπορούν… σκαρφίζονται πονηριές.

Εμάς δεν μας ταιριάζουν τέτοιες τακτικές.

Η επικοινωνία μας είναι η αλήθεια μας.

Είμαστε από αυτούς που προτείναμε την πάγια καταβολή στις Τοπικές Κοινότητες, όταν η Δημοτική αρχή πρότεινε μηδέν ευρώ για τα χωριά μας.  Είμαστε από αυτούς που ζητάμε- απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή να δοθούν τα πέντε μεροκάματα στις Τ. Κ. αλλά αυτά δε φτάνουν ποτέ
στον προορισμό τους.

 ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ «ΕΠΑΙΤΕΣ¨» .

 ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ

 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ

 Τα διακόσια και τα τριακόσια ευρώ το μήνα  για κάθε χωριό  δεν είναι διαθέσιμα. Τα χιλιάδες ευρώ για μελέτες δίνονται αβίαστα.  Το δικαίωμα μας ως αντιπολίτευση να ενημερωθούμε  για τα πεπραγμένα τους -που δεν είναι ένα και δύο- δεν το αντέχουν και απαντούν πως δεν ψηφίζουμε τη ΣΑΤΑ γι αυτό δεν εξυπηρετούν τα τιμολόγια.

Όχι αγαπητοί συνδημότες ,δεν σας πληρώνουν, γιατί μαζί με τα δικά σας τιμολόγια είναι και άλλα που δεν θέλουν να ενημερώσουν τους Δημοτικούς Συμβούλους  πως προέκυψαν. Γι αυτό επιμένουν στα δια περιφοράς Συμβούλια.

Ο ρόλος ο δικός μας είναι να ελέγχουμε,  για να σας προστατεύουμε.

Απλά τους ζητάμε ενημέρωση

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αλλιώς δεν θα αλλάζανε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!
Έχουν καταλύσει το δικαίωμα της ψήφου. Τις τριγυρνάνε όπως θέλουν και τις αλλάζουν όπως θέλουν!  Όσοι τολμούν και χειρίζονται έτσι το ανώτατο  Θεσμικό  Όργανο του Δήμου… ενδέχεται να έχουν πρόβλημα ώστε να διαστρεβλώνουν την
αλήθεια?

Εν κατακλείδι

 Ο συνδυασμός μας’ ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ’ δεν ξεχώρισε ποτέ το δικαίωμα  του μεροκάματου “στους δικούς μας ” ή ¨”στους δικούς τους.”

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Δημοτικός Σύμβουλος “ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ’

10 σχόλια

  • Άσχετα με ποιους έχει βαλει υποψηφιότητα,ο άνθρωπος αυτός λέει μεγάλες αλήθειες που δεν βολεύουν πολλούς από τους διοικούντες.
    Συνέχισε έτσι φίλε Κωνσταντινίδη, άξιος,αλλά να ξέρεις ότι θα συναντήσεις υψωμενους μαντρότοιχους στο διάβα σου.
    Πάντως να ξέρεις ότι η πλειοψηφία των νέων βιοπαλαιστών,έχει τις ίδιες απόψεις και θα σε στηρίξει στην προσπάθεια σου αυτη.

  • γκρίνια άνευ περιεχομένου και ουσίας. Πες μας καμμία αλήθεια χειροπιαστή και άσε τα υπονοούμενα. Τα Σέρβια φαίνεται να έχουν διοίκηση μετά από πολλά χρόνια. Αλλά η γκρίνια γκρίνια….

  • Με συνθήματα δεν γίνεται τίποτα.
    Κάντε ουσιαστική αντιπολίτευση. Προτείνετε έργα για τον τόπο σας. Προτείνετε λύσεις για να μείνουν οι νέοι στην περιοχή. Προτείνετε αυτό που κατά τη γνώμη σας προάγει τον πολιτισμό του τόπου σας. Προτείνετε θετικά για να πάει ο τόπος μπροστά

    • Ας προτείνει πρώτα η δημοτική αρχή έργα και μετά να εγκαλέσεις την αντιπολίτευση. Η δημοτική αρχή δεν έχει κανένα όραμα, πάει βλέποντας και κάνοντας.

  • Κωστάκη σαν δεν έχει πλειοψηφία θέλετε να τον χορέψετε όπως εσείς θέλετε, είχαμε τον άλλον τώρα εσένα, καλό μαθαίνεις γρήγορα

  • Οπως τα λες. Το ψέμα τους δεν έχει όρια. Η αντιπάθειά τους για τα χωριά δεν έχει προυγούμενο. Ποιός περίμενε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι αφάνταστα.

  • Η δημοτική αρχή πρέπει να φοβάται …στην αντιπολίτευση ως γνωστόν δέρνουν. Ασε μας ρε Κωστάκη με τις αμπελοφιλοσοφιες σου.

    • Πόσους αντιδημάρχους έχει ο Ελευθερίου εκτός Σερβίων; Απάντηση: ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣ

  • Δηλαδή πρέπει κάθε χωριό να έχει Αντιδήμαρχο, για να είμαστε εντάξει.
    Βάλτε τους προέδρους να δουλέψουν, μια χαρά είναι οι Αντιδήμαρχοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.