kozan.gr: Εξέφρασαν, γι’ ακόμη μια φορά, τις “καλλιτεχνικές” τους ευαισθησίες πάνω στο συντριβάνι στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας (Φωτογραφίες)

10 Ιουλίου 2020
15:50

Εξέφρασαν, γι’ ακόμη μια φορά, τις “καλλιτεχνικές” τους ευαισθησίες πάνω στο συντριβάνι στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας. Οι συνήθεις ύποπτοι που βανδαλίζουν όπου βρουν κι ό,τι βρουν

 

8 σχόλια

  • NA ΞΥΠΝΗΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

  • Τετοιο που ειναι!σιγα την τεχνη!βαλτε εναν γαιδαρο να βοσκαει.να βλεπουν και τα παιδια,τι ειναι ενα γαιδουρι!εκτος αυτον που το βανδαλισε!

  • Το συντριβάνι που πληγώναμε… Όνειδος της πόλης οι διαχρονικοί βανδαλιστές της τέχνης, που μεθοδικά βιάζουν το έργο ενός καλλιτέχνη.

  • Είναι δυστυχώς ο πολιτισμός μας.Ο δημόσιος χώρος θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες . Υπάρχει συγκάλυψη από κόμματα και ανοχή από την ωχαδερφισμό μας. Δυστυχώς η ατιμωρησία οδηγεί στον καθένα με ένα σπρέι να βανδαλιζει.

  • Σιγουρα ειναι βανδαλισμος!αλλα βρε παιδια!τι πραμα ειναι αυτο;ειναι τεχνη;αυτο προκαλει φοβο!καλυτερα ενα καραβακι ομορφο,να βλεπουν και τα παιδια!
    Βεβαια το πιο ακριβο εργο στον κοσμο ,ειναι η κραυγη!ενα εκτρωμα!(μονγκ).μαε εφαγε η αφηρημενη τεχνη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.