Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

27 Ιουλίου 2020
18:06
Κανένα σχόλιο

Αισθανόμαστε την  ανάγκη να πούμε για ακόμη μία φορά ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό της πόλης μας.

Για μας είναι τεράστια η προσφορά τους στις ανάγκες που έχουμε για την λειτουργία του κέντρου φροντίδας . Ξέρουμε ότι δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια και ότι η ανταμοιβή τους είναι η αγκαλιά και το χαμόγελο των παιδιών μας .

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα έχει συνέχεια .

Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Ιωάννα Μοσχίδου –Ευαγγέλου και όλες τις κυρίες για τις υπηρεσίες τους .


Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον Δήμο Εορδαίας για την πρωτοβουλία που έχει σε συνεργασία με την κινητή μονάδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού »  να προσφέρει δωρεά μια σειρά εξετάσεων σε παιδιά .

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με μεγάλο αριθμό παιδιών στο πρόγραμμα .

Συγχαίρουμε επίσης την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Σεβαστού Ρούλα για την στήριξη του προγράμματος .

Μακάρι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.