Δρέπανο Κοζάνης: Ευχαριστήριο αναγνώστριας του kozan.gr σε συγχωριανό της που παρενέβη και απομάκρυνε αδέσποτα που επιτέθηκαν στο παιδί της

11 Αυγούστου 2020
09:16

 

Ο άντρας μου και εγώ θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Τοπικό Σύμβουλο Δρεπάνου κ. Κορωνίδη Δημήτρη. Γιατί εχτές το απόγευμα στο Δρέπανο ενώ έπαιζε το παιδί μας δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα και για καλή μας τύχη εκείνη την ώρα περνούσε ο κ. Κορωνίδης και ευτυχώς ή ψυχραιμία του έσωσε το παιδί μας. Εκτός από αυτό ηρέμησε το παιδί μας και περιποιήθηκε τα τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση που έχει το παιδί από το ποδήλατο. Kύριε Κορωνιδη σας ευχόμαστε εσάς και την όμορφη οικογένεια σας να έχει ο Θεός πάντα καλά.

Υ.Γ. Όσο αφορά τα αδέσποτα Ο δήμος Κοζάνης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα εύχομαι να μην έρθει κανένα από τα παιδιά τους στη θέση του δικού μου.

10 σχόλια

  • Στο Δρέπανο είναι τίγκα με σκυλιά αδέσποτα πραγματικά έχει ξεφύγει η κατασταση χθες το απόγευμα κοντά στα κονάκια δεσποζωμενο σκύλο μου επιτέθηκε έξω στον δρόμο ενώ έκανα τον περίπατο μου πραγματικά η κατασταση έχει ξεφύγει μήνες τώρα λέμε για τα σκυλιά και για τα αδέσποτα αλλά όλοι και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στον δήμο τσιμπούρια τόσο καιρό ήθελα να μέρα αν έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα εφόσον η κατάσταση δεν πάει άλλο να γίνουν οι ανάλογες νομικές κινήσεις και οι υπεύθυνοι να πληρώσουν την αδιαφορία τους.δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να φοβάμαι να κυκλοφορήσω στο χωριό μου.απλα τραγικοί όλοι τους

    • να μην βγαίνεις! απλά πράγματα . Ο δήμος Κοζάνης όλος πόλη και χωριά ανήκουν στα σκυλιά , προς τέρψη και ευχαρίστηση των σκυλόφιλων. Για αυτό μην βγαίνεις. Πρόσεψε αν ψαναβγείς οι σκυλόφυλοι θα σε κατηγορήσουν ότι προκαλείς τα σκυλιά και θα σε καταγγείλουν στηναστυνομία.

      • πολυ σωστος/η. Οι ζωοφιλοι δηνιουργησαν αυτο το προβλημα. Ολη η Κοζανη και περιξ μηνυση κατα των ζωοφιλων ΤΩΡΑ.

        Να δουμε θα το αφησει αυτο το κοζαν?????

        • πειτε κατι αλλο ρε παιδια εκει στο δρεπανο μονο για τα αδεσποτα λετε δεν εχει αλλα προβληματα αυτο το χωριο αλλα ο συγκεκριμενος συμβουλοςτον ενδιαφερει το μαγειρεμα ο παοκ καιτα αδεσποτα σας βγαλαμε για να κανετε εργα αλλιως θα αφηναμε τον γιωργο ειστε λιγοι και εσεις απο οτι καταλαβαμε

          • Αυτό θα το θα το κρίνεις στο τέλος της τετραετίας. Όσα κάνουν τα παιδιά μέσα σε ένα χρόνο δεν έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια και μη στεναχωριέσαι Τα χρόνια περνάνε εύκολα.

  • και εγω στο δρεπανο μενω αλλα οταν περπαταω δεν μου επιτεθηκε κανενα αδεσποτο οσο για τον συμβουλο κορωνιδη να αφησει τα αδεσποτα και το μαγειρεμα και τον παοκ και να κανει εργο στο χωριο απο τοτε που βγηκε μονο για αδεσποτα ξερει να λεει αυτο το χωριο εχει και αλλα προβληματα αν τους θελαμε για τα αδεσποτα θα αφηναμε τον φιλο μου τον γιωργο για προεδρο

    • Μάλλον δεν πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι σας και σε ότι αφορά για το φίλο σας τον κύριο. Γιώργο είδαμε τα έργα του και το ποσό ασχολήθηκε με το χωριό για μια απλή υπογραφή έπρεπε να το ψάχνεις γιατί όπως γνωρίζετε δεν είναι και κατοίκος Δρεπανου. .

      • Τουλαχιστον η αποχετευση το μεγαλυτερο εργο που εχει γινει στο χωριο και ηταν προγραμματισμενο να γινει εγινε επι γιωργου ξεκινησε.τωρα για τα υπολοιπα 20 χρονια μην περιμενεις να δεις τπτ καινουργιο το πολυ πολυ να εχεις λιγοτερα αδεσποτα και οσο αναφορα το μεταλιγνιτικο και πιθανως διεκδικήσεις είτε σε πρωτογενή τομέα είτε μεσω άλλον έργων πιστεψε με δν πρόκειτε να κερδίσεις τπτ γιατι πολύ απλά δν το χει κανένας χαμπάρι μονο παοκ ρετσινα και αν κερδισε ο παοκ το πρωταθλημα.

  • Ειδικα στο Δρεπανο που( οπως σε πολλα αλλα χωρια) οι ιδιοκτητες αφηνουν τα αστειρωτα δεσποζομενα τους και κοβουν βολτες,με τη σειρα τους αυτα ζευγαρωνουν και μετα τους φταινε τα αδεσποτα που οι ιδιοι δημιουργησαν! Φουρκα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.