kozan.gr: Με 16 ψήφους υπέρ, 11 κατά και την αρνητική ψήφο του προέδρου Μαυροδενδρίου “πέρασαν”, κατά πλειοψηφία, οι εγκρίσεις για τις εκμισθώσεις δημοτικών εκτάσεων σε χερσολίβαδα της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου από ιδιωτική εταιρεία – Πολλές αντιπαραθέσεις και διαφωνίες

25 Αυγούστου 2020
09:14

 

Με 16 ψήφους υπέρ, 11 ψήφους κατά και την αρνητική ψήφο του προέδρου Μαυροδενδρίου “πέρασαν”, κατά πλειοψηφία, μετά από τρίωρη συζήτηση, που συνοδεύτηκε με έντονες αντιπαραθέσεις, οι εγκρίσεις για τις εκμισθώσεις δημοτικών εκτάσεων σε χερσολίβαδα της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου από ιδιωτική εταιρεία. Η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου ήταν αρνητική παρόλα αυτά η πλειοψηφία του Δ.Σ. Κοζάνης ψήφισε διαφορετικά. Δείτε, στο παρακάτω βίντεο, πως ψήφισαν, με ονομαστική ψηφοφορία, τα μέλη του Δ.Σ. Κοζάνης. Να σημειωθεί ότι Πρόεδρος της Κοινότητας Μαυροδενδρίου, στην τοποθέτησή του, που προηγήθηκε της ψηφοφορίας ζήτησε την αναβολή των θεμάτων για την εκμίσθωση των εν λόγω 5 τεμαχίων, γιατί, όπως, ο ίδιος ανέφερε, τα τεμάχια αυτά αφορούν περιοχές που δραστηροποιούνται κτηνοτροφικές μονάδες.

 

 

11 σχόλια

  • Τι απέγιναν οι ευαισθησίες για τις ΑΠΕ του Ιωαννίδη; Γιατί η παράταξη είπε όχι; Να μπουν οπουδήποτε αλλού, εκτός απ’ το Μαυροδέντρι;

    Φυσικά τώρα οι κτηνοτρόφοι ξέρουν: Μαλούτας-Σημανδράκος-Μιχαηλίδης είναι οι υπεύθυνοι για την εξαφάνιση της κτηνοτροφίας στο Δήμο, για χάρη της “πράσινης ανάπτυξης”!

      • Ιδίως αν είναι στο Μαυροδέντρι! Τον ενοχλούν οι καμινάδες της Καρδιάς, τον ενοχλούν τα ΦΒ, ας πάρει μια γκαζόλαμπα και να πάει να βρει τον Ταμήλο στις σπηλιές.

        • Τόσα ξέρεις τόσα λές. Διάβασε πρώτα να μορφωθεί για τις ΑΠΕ και γενικότερα για την ‘πρασινη’ ενέργεια και ξαναμιλάμε.

  • Ο πρόεδρος του Μαυροδενδρίου,που σημειωτέον είναι υπάλληλος τής ΔΕΗ να μας πει την γνώμη του για την εξόρυξη λιγνίτη και για την ανοχή τόσα χρόνια να ρυπαίνει η ΔΕΗ την περιοχή, η εκεί το βουλωνουμε γιατί εμείς τρώμε ψωμί.
    Όσο για τον κύριο Ιωαννίδη και την παράταξη του είναι απλά τραγικοί, τι έγινε το περιβόητο GO SOLAR στον πύργο ψύξεως του Αγίου Δημητρίου που δεν καταδίκασε ποτέ, ala cart οικολόγος !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.