Έκφρασις: Κέντρο εξειδικευμένο στην παραγωγή γραπτού λόγου «Μαθαίνω να γράφω σωστά» (Φωτογραφίες)

25 Αυγούστου 2020
14:34
Κανένα σχόλιο

 

Η «Έκφρασις» είναι ένα Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, εξειδικευμένο στην παραγωγή γραπτού λόγου. Ασχολείται αποκλειστικά με μαθήματα Έκθεσης, Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, με μαθησιακές δυσκολίες στην γραπτή έκφραση και την ανάγνωση, καθώς και με μαθήματα Δημιουργικής Γραφής για παιδιά.

Η «Έκφρασις» παρέχει εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε μαθητή (ιδιαίτερο) ή προσαρμοσμένα προγράμματα για πολύ μικρές ομάδες (έως τέσσερα άτομα). Με μεθοδικότητα και αγάπη για την τέχνη του λόγου, συμβάλλει στην ανάπτυξη της σωστής και δομημένης έκφρασης.

Μαθήματα δια ζώσης και Online

Πληρούνται όλες οι προδιαγραφές υγιεινής

Υπεύθυνη: Δήμητρα Καραγιάννη

Σ. Μπλιούρα 2 50131 Κοζάνη, 4ος όροφος

Τηλ. 24610 29475, 6934812044

www.ekfrasisedu.gr

https://www.facebook.com/ekfrasisedu/

[email protected]

«Το να ξέρεις να γράφεις σωστά, είναι μια αρετή που κατακτιέται νωρίς»

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.