Επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου της Κοινότητας Δρεπάνου σχετικά με το προβληματικό τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ Α.Ε.

27 Αυγούστου 2020
13:09
Κατόπιν τούτου, εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια μας προς την Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. για την ελλιπή λήψη σήματος σε πολλά σημεία της κοινότητας και την μεγάλη περίοδο όσον αφορά την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος στο Δρέπανο. Εδώ και 4 μήνες υπάρχει έλλειψη σήματος σε μεγάλο μέρος του οικισμού έχουμε επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της ΕΡΤ και εμείς ως κοινότητα αλλά και ο Δήμος Κοζάνης χωρίς να υπάρχει απάντηση.
Παρακαλούμε για τις όσο δυνατόν άμεσες ενέργειες σας για την αποκατάσταση του σήματος.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρεπάνου
Παπαδημητρίου Φώτης.

6 σχόλια

  • Κοίτα να μαζέψεις τα αδέσποτα εδώ και μήνες που γίνετε χαμός σε όλο το Δρέπανο και μετά κάνε και τα κανάλια.εδώ και μήνες λέμε για το χάλι με τα αδέσποτα ορισμένα εκ των οποίων ορμάνε κιολας αλλα αδιάφορα σφυρίζεις μάλλον.

    • Σταμάτα να τά ταΐζεις μήπως και γλιτώσουμε πάντως να το παίζεις έξυπνος είσαι μανούλα πάνω από 100 καταγγελίες έχουν γίνει για τα αδέσποτα από τό τοπικό συμβούλιο.. Μία το παίζεις ζωόφιλος και από την άλλη κατηγορείς

  • Η τοπική Κοινότητα Δρεπάνου είναι στο έλεος του Θεού και του Δήμου Κοζάνης. Οι φιλανθρωπίες τους μαραναν…

  • Όλα θετικά και μπράβο αλλά καταντά γραφικό και κουραστικό να δημοσιοποιείται κάθε ενέργεια – δραστηριότητα … αφορά το σύνολο των αυτοδιοικητικών …

  • Έλεος δηλαδή, μία καταγγελία ανεφερθηκε και κατευθείαν να αρχίσουν τα ειρηνικά σχόλια. Για τα σκυλιά δεν φταίει η Τοπική Κοινότητα και εγώ που έχω μηλισει με την αρμόδια υπηρεσία δεν έκαναν ΤΊΠΟΤΑ.
    Όσο για το αν δημοσιμοποιουνται όλα είναι μια χαρά!!!
    Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως γίνεται δουλειά.
    Όταν μας κοβαν πχ το νερό και περνάμε τηλέφωνο τον προηγούμενο πρόεδρο και αυτός μας ειρωνεύοταν κιόλας καλά ήταν????
    Τωρα τουλάχιστον τα παιδιά ενημερώνουν και δουλεύουν πάνω απ όλα….
    Ρε πρόεδρε και εσύ μην κάνεις έργα μην τρέχεις, μην νοιάζεσαι για το καλό του συνόλου….
    Άξιοι της μοίρας τους ΌΛΟΙ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.