Καλλιόπη Βέττα: «Η δημιουργία της οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας είναι ένα θετικό και ελπιδοφόρο βήμα»

27 Αυγούστου 2020
20:31

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα έστειλε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την ίδρυση οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, καθώς λόγω της συζήτησης στη Βουλή για το άνοιγμα των σχολείων και την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεν ήταν εφικτό να παρευρεθεί στην Πτολεμαΐδα.

Στον χαιρετισμό της η κ. Βέττα ανέφερε, εκτός των άλλων: «Η δημιουργία μιας πολιτικής οργάνωσης σε μια εποχή ιδιώτευσης και ατομικισμού είναι από μονή της ένα θετικό και ελπιδοφόρο βήμα. Πόσο μάλλον όταν -σε αντίθεση με την κεντρική πολιτική γραμμή που προωθεί η κυβέρνηση- έχει σαν διακηρυγμένο στόχο την εξωστρέφεια, την αλληλεγγύη, τη στήριξη των ευάλωτων, την προστασία του περιβάλλοντος και την άμεση συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων, χωρίς κανένα περιορισμό λόγω φύλου, θρησκεύματος ή άλλης διάκρισης…

…Είμαι σίγουρη ότι θα παλέψετε για να αποδείξετε σε όλους, ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, ένας κόσμος όπου το όραμα για ισότητα, δικαιοσύνη, πλήρη και σταθερή εργασία, οικονομικά, κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα για όλες και όλους δεν είναι αναχρονιστικό και ξεπερασμένο, αλλά ζωτικό και αναγκαίο.

Το έχει ανάγκη ο τόπος μας, το έχει ανάγκη η νεολαία μας. Εσείς, το γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο»

9 σχόλια

  • Νομίζω ότι το δούλεμα πρέπει να σταματήσει. Στο τέλος θα πιστέψουν ότι έκαναν και τοπική οργάνωση νεολαίας. Γιατί δεν γνωρίζουμε τα άτομα που συμμετεχουν; Το καταστατικό τους μηπως; και τόσα αλλά που καταντά τραγικό πως αντιλαμβανονται την πολιτική ορισμένοι γραφικοί στην Πτολεμαϊδα. Βλέπετε έχουν και πολλά επαγγελματικά στελέχη που πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους..

    • Τι να καταλάβεις; Το κακό ΠΑΣΟΚ παραγοντίσκων με ολίγη αριστερά και να η νεολαία η οποία έγινε με συγκεκριμένο σχεδιασμό από την ανανεωμένη παράγκα Πτολεμαιδας..

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογική και ιδεολογική συντριβή του 2019, τις αποκαλύψεις για το Μάτι, τις ηχογραφήσεις Μιωνή, την κατάρρευση της σκευωρίας Novartis και τις καταγγελίες Καλογρίτσα να έχει κλονισμένο ηθικό.
    Με τα πιο φθαρμένα πολιτικά υλικά και συνθήματα της Μεταπολίτευσης
    μπορούν να υπάρξουν θετικά και ελπιδοφόρα βήματα ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.