Ο κασμερτζής Ιωάννης Παγούνης (Γράφει ο Παναγιώτης Ζαφείρης)

9 Σεπτεμβρίου 2020
07:07
Κανένα σχόλιο

Δήμαρχος Κοζάνης Ιωάννης Παγουνης… Πολλοί φίλοι κ συμπολίτες μας έγραψαν πολλά κ όμορφα λόγια για τον δήμαρχο, την προσωπικότητα του, το έργο κ όσα προσεφερε στην πόλη μας που όλοι ξέρουμε ότι είναι πάρα πολλά κ τον ευχαριστούμε.. Εγώ θέλοντας να γράψω κάτι για τα όσα καλά που πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος, συνεχώς μου έρχεται στο μυαλό ένα γεγονός που προφανώς το έχω ακούσει από δεύτερο πρόσωπο, αλλά θέλω να το μοιραστώ εδώ κ ίσως για κάποιους να είναι γνωστο.. Ο Δήμαρχος λοιπον πέρα από τα τόσα κ άλλα τόσα καλά ήταν κ τρανός κασμερτζης καθότι Κουζανιοτς.. Ένα πρωινό λοιπόν κάποιος υπάλληλος του Δήμου ζητά ακρόαση απο τόν Δήμαρχο κ τον επισκέπτεται.. Καλμερα Δήμαρχε! Καλμερα Κουστακ! Τι ρα Κουστακ τι θελτς? τι έπαθες? Να δήμαρχε ξερς κουραζουμι πουλυ, κ θέλω αν μπουρεις να μι αλλαξ ποστου. Τότε ο Δήμαρχος τον απαντα! Οτ θελ ου Κουσταξ! Σουβαρά δήμαρχε τα μι αλλαξ? τα μι βαλτς σε ποιο αλαφρα δλια? Ναι ρα τουν λέει ετς τα ση αφηκου; Που δήμαρχε? ρωτά ου Κώτσιους. Κ τότε σηκώνεται ο δήμαρχος από την καρέκλα κ δείχνοντας την στουν Κώτσιου τον λέει! Α! εδώ ρα Κώτσιου, εδώ θα ση βαλου να δλεψ! Δημαρχους!! Βέβαια ο Δήμαρχος τον αγαπούσε πολύ τον Κωστακ καθότι προερχοταν από φτωχή οικογένεια κ πάντα εσκιβε το κεφάλι στις περιπτώσεις αυτές, δίνοντας χέρι βοηθείας.. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΗΜΑΡΧΕ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.