Πόσα παγoύρια θα πάρει, από το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη», η Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Κοζάνης;

10 Σεπτεμβρίου 2020
22:55

Πόσα παγoύρια θα πάρει, από το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη», η Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Κοζάνης;

Ειδικότερα η κατανομή διανομής των παγουριών ,ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης, έχει ως εξής:

7 σχόλια

  • Τι; Ούτε 8.000 παγουρινα; Αισχος! Να παρέμβει ο Μουσουρουλης μέσω Μητσοτάκη στην Κεραμεως, για να εισηγηθεί στον Λασκαριδη να στείλει καμιά κατοσταρια ακόμη. Στα 0λαισια της απολιγνιτοποιησης πάντα…

  • Εσείς οι ψηφοφόροι του Κούλη να μην ανησυχείτε. Με επόμενη δωρεά, θα αποσταλούν στον νομό Κοζάνης 35.891 μπάλες σανό. Στην υγειά των κορόιδων

  • Μπράβο στην κα Κεραμεως και τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη. Η λύση για τον κορονοϊό είναι το παγουράκι.

    Και αφήστε τους κουτοφραγκους να κάνουν στα σχολεία ολιγομελή τμήματα, να βάζουν πλέξιγκλας και να ψάχνουν και για εμβόλια. Γατάκια…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.