X. Tσεβεκίδης, για τη χρήση μάσκας: “Πόσο απλά μπορεί είναι τα πράγματα όταν δεν αναλωνόμαστε σε φαιδρές συνωμοσιολογίες”

11 Σεπτεμβρίου 2020
08:32

“Πόσο απλά μπορεί είναι τα πράγματα όταν δεν αναλωνόμαστε σε φαιδρές συνωμοσιολογίες”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χ. Τσεβεκίδης, αναρτώντας και σχετική φωτογραφία.

 

 

 

 

 

17 σχόλια

      • δυστυχως εφυγα με υποτροφία πριν 21 χρονια στην Ελβετια (αφου εκανα και 18μηνες θητεια…μη με πειτε και προδοτη) με το σκοπο καποια στιγμη να γυρισω. Αλλα οταν βλεπω τη εμεινε πισω στην αγαπημενη μου πατριδα (οι επικινδυνοι αμορφωτοι συνωμοσιολογοι) δεν το βλεπω σαν μερος να φερω τα παιδια μου.

        • Οι επικίνδυνοι αμόρφωτοι συνωμοσιολογοι που μας λέτε κύριε εξ Ελβετίας, είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο κορονοιος είναι ένας επικινδυνος και θανατηφόρος ιός, τη στιγμή που πεθαίνουν κάποιοι 80χρονοι και 90χρονοι με προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα υγείας. Επικίνδυνοι αμόρφωτοι συνωμοσιολογοι είναι αυτοί που κλείνουν τις επιχειρήσεις και οδηγούν τον λαό σε οικονομική καταστροφή και ψυχολογικό μαρασμό χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Είναι αυτοί που δε μας αφήνουν να ζήσουμε.

  • Αξιότιμε κ. πρόεδρε
    Δεν είναι όλα “ φαιδρές συνωμοσιολογίες”
    ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
    Διεθνής Ομάδα Γιατρών: καλούμε τον Τσιόρδα σε δημόσιο διάλογο – Συνέδριο Covid Επιστήμη και κοινωνία στην πανδημία Αθήνα 19-20 /9/20.
    Η επιδημία του κορωνοϊού ανακοινώθηκε προ 3ετίας!!!!περισσότερα στο https://youtu.be/wGJTLBfz5cc

  • ……φαιδρές συνωμοσιολογίες…..

    Τι πάει να πει κ. πρόεδρε « υποχρεωτικός αντι- κορωνοικός εμβολιασμός», που ψήφισε η βουλή των Ελλήνων 20-2-20 όταν στην Ελλάδα δεν είχαμε θανάτους, στον ορίζοντα δεν φαινόταν εμβόλιο, πολύ δε περισσότερο αποτελεσματικότητα και ασφάλεια εμβολίου! Γνωρίζετε καμιά ιατρική πράξη που είναι υποχρεωτική ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.