Παρουσία του ΕΚΝΚ η κρίσιμη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για το ζήτημα του λιγνιτωρυχείου Προσηλίου – Πολυρράχου

18 Σεπτεμβρίου 2020
12:00
Κανένα σχόλιο

 

H λειτουργία του λιγνιτωρυχείου Προσηλίου – Πολυρράχου αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 17/09/2020 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη και τη συμμετοχή των Βουλευτών ΠΕ Κοζάνης και ΠΕ Φλωρίνης, των Δημάρχων Κοζάνης, Σερβίων και Φλώρινας, τον Πρόεδρο του ΕΚΝΚ, εκπροσώπους των εργαζομένων και της εταιρείας ΜΕΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν όλες οι θέσεις των παρόντων. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης εξέφρασε προς τον Υπουργό και τους παρισταμένους την εκπεφρασμένη (τόσο μέσω επιστολής προς τον Υπουργό όσο και σε σχετική σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας) θέση-πρόταση του Εργατικού Κέντρου που εστιάζει στην ομαλή λειτουργία του Ορυχείου, την κατοχύρωση των εργαζομένων αλλά και στην δημιουργία νέων προοπτικών.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα αναζητηθεί λύση σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ανάμεσα στο Υπουργείο, τη ΔΕΗ και την Εταιρεία.

Για οτιδήποτε νεότερο, το ΕΚΝΚ θα επανέλθει με σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.