Ξεκίνημα με ισοπαλία για τον Εορδαϊκό στο πρωτάθλημα – Τον Δημήτρη Τζουβάρα απέκτησε ο Εορδαϊκός

21 Σεπτεμβρίου 2020
19:37
Κανένα σχόλιο

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης Α.Ε. Κοζάνης ο Εορδαϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με την γηπεδούχο Α.Ε.Κ. στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Ο Εορδαϊκός για 65 λεπτά ήταν καλύτερος είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το παιχνίδι και έτσι στο 90ο η μπάλα τον τιμώρησε. Στο 17ο σουτ του Ουζούνι η μπάλα κάπου κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω και 5 λεπτά μετά μπροστινή μπαλιά του Βλαδίκα για τον Σικαλόπουλο πρόλαβε την ύστατη στιγμή ο Ευθυμιάδης. Στο 27ο η υπεροχή του Εορδαϊκού καρποφόρησε όταν ο Σικαλόπουλος μπήκε στη περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Μαρτιρόσοφ. Το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-0. Στο 49ο σουτ του Σικαλόπουλου πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο δίλεπτο 63-64 ο Εορδαϊκός είχε 2 πολύ καλές στιγμές πρώτα με εκτέλεση φάουλ του Σικαλόπουλου που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Χλιάρας και αμέσως μετά όταν ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Από εκεί και μετά η Α.Ε.Κ. τα έπαιξε όλα για όλα η άμυνα του Εορδαϊκού δεν αντιδρούσε όσο έπρεπε και αφού ο Μπερμπερίδης και το δοκάρι στο 86ο έσωσαν τον Εορδαϊκό στο 89ο ήρθε η ισοφάριση αφού η άμυνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και οι γηπεδούχοι στη 3η προσπάθεια ισοφάρισαν με τον Λαβατσιώτη.

Ισοπαλία λοιπόν για τον Εορδαϊκό στην πρεμιέρα αλλά το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει.

Επόμενος αγώνας για τον Εορδαϊκό το Σάββατο στο Βελβεντό .

Διαιτητής: Κουτσώνας   Βοηθοί Λαμπριανίδης- Τζιαμπάζης

Α.Ε. Κοζάνης: Χλιάρας, Μαρτιρόσοφ (35ο Παπαδόπουλος), Παπαθανασίου, Λαβαντσιώτης, Πολυχρονιάδης Ευθυμιάδης, Αποστολίδης (76ο Παναγιωτίδης), Μαλούτας, Κ. Μεχτερίδης, Νικολαΐδης, Α. Μεχτερίδης (79ο Φωτούλας).

Εορδαϊκός: Μπερμπερίδης, Καζανάς, Σαββάκης, Τσιντός, Λιάμης, Γιαννιός, Ουζούνι (59ο Μαυροδήμος), Κουτούπης, Παπαγαθονίκου (67ο Μπαμπαλίκης), Βλαδίκας, Σικαλόπουλος (80ο Χιμολάρι).

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχωρήσαμε, ενισχύοντας την ομάδα μας με την εμπειρία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Αποκτήσαμε ένα παλιό γνώριμο της ομάδας μας τον Δημήτρη Τζουβάρα ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Μακεδονικού Φούφα και μάλιστα από τους βασικούς όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αναφέραμε παλιός γνώριμος μιας και αγωνιζόταν στην ομάδα μας με προπονητή και πάλι το Δημήτρη Σιαπανίδη τις περιόδους 2013-15 και μάλιστα είχαμε πανηγυρίσει μαζί την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ο Τζουβάρας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Βελβεντό αφού συμμετείχε στη προετοιμασία του Φούφα ενώ δεν χρειάζεται και χρόνο προσαρμογής αφού γνωρίζεται σχεδόν με όλους στην ομάδα και πάνω από όλα με τον προπονητή .

Η Διοίκηση καλωσορίζει τον Δημήτρη Τζουβάρα και του εύχεται να είναι υγιής και να πανηγυρίσουμε για μια ακόμα φορά την άνοδο στη Γ´ Εθνική όπως και πριν 5 χρόνια .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.