Αρνητικά απάντησε ο Γ. Σταθάκης στο αίτημα της ΝΔ για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στη ΔΕΗ

6 Απριλίου 2017
12:39

Ως απαράδεκτο απέρριψε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης το αίτημα της ΝΔ να κληθεί να ενημερώσει την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.

“Το αίτημα της ΝΔ είναι απαράδεκτο καθώς συνοδεύεται με απειλές για Ειδικά Δικαστήρια, ενώ δεν τηρεί ούτε τις τυπικές διαδικασίες”, ανέφερε ο κ. Σταθάκης λέγοντας ότι η ενημέρωση θα γίνει με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Ο Κώστας Σκρέκας από τη ΝΔ, ο Γιάννης Μανιάτης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο ανεξάρτητος Χάρης Θεοχάρης υποστήριξαν ότι η κυβέρνησης έχει χρέος να ενημερώσει για το που πηγαίνουμε στο θέμα της ΔΕΗ και να δώσει μία σαφή εικόνα για το που βρισκόμαστε στο θέμα της διαπραγμάτευσης σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: http://www.athina984.gr

Δημήτρης Ράντος

Ένα σχόλιο

  • Πόσο άχρηστοι είναι όλοι τους????

    Οι ψευτο-αριστεροί απειλούσαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με ειδικά δικαστήρια όταν μιλούσαν για την πώληση της ΔΕΗ και τώρα η ΝΔ απειλεί τον συριζα……

    Να χαθείτε όλοι σας!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.