Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Αυτή η κακή συνήθεια πρέπει να σταματήσει πριν έχουμε κάποιο ατύχημα

27 Σεπτεμβρίου 2020
22:09

 

Τα τελευταία χρόνια πολλά είναι τα παιδιά που ανεβαίνουν στη στέγη του εγκαταλειμμένου κτιρίου στον Ξενία. Μπορεί η θέα να είναι εντυπωσιακή και τα παιδιά να θεωρούν το σημείο κατάλληλο για να περάσουν κάποιες ώρες  αγναντεύοντας την πόλη όμως πολλοί από εμάς που μένουμε κοντά στη γειτονιά έχουμε δει παιδιά να κάθονται στην άκρη της στέγης με τα πόδια να κρέμονται στο κενό και όπως καταλαβαίνετε με τον κίνδυνο να παραμονεύει από κάποια πτώση ή κάποια άτυχη κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί και μοιραία. Το θέμα είναι γνωστό και στην αστυνομία που πολλές φορές έχει ειδοποιηθεί και παρέμβει για να απομακρύνει τα παιδιά. Όμως αυτή η κακή συνήθεια δεν θα σταματήσει αν τα ίδια τα παιδιά δεν καταλάβουν τον κίνδυνο που διατρέχουν κάθε φορά που ανεβαίνουν εκεί. Εύχομαι μέσα από την γνωστοποίηση του θέματος το οικογενειακό περιβάλλον αυτών των παιδιών που γνωρίζουν ότι  συχνάζουν εκεί να τους επιστήσει την προσοχή. Είναι σοβαρό το θέμα.

3 σχόλια

  • Δεν πειράζει,προσέχουν τα παιδιά, πρωτίστως το ινσταγκραμ και το φεισμπουκ!!
    Θα μεγαλώσουν,θα δουν ότι οι γονείς τους ψήφιζαν με τα πόδια,και θα φύγουν για δουλειά στο εξωτερικό.
    Εκτός από κάποιους που είναι βολεμε οι από κούνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.