kozan.gr: Κατάληψη από σήμερα στο 1ο & 2ο ΓΕΛ Πτολεμαίδας – Ποια είναι τα αιτήματα των μαθητών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Σεπτεμβρίου 2020
09:42

 

Κατάληψη από σήμερα στο 1ο & 2ο ΓΕΛ Πτολεμαίδας. Ποια είναι τα αιτήματα των μαθητών.

 

 

11 σχόλια

    • ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

    • Φανατικά προβατάκια Νδουλάκια που το όποιο ελάχιστο μυαλό διαθέτουν δεν τα αφήνουν να δουν την επιβολή απέναντι σε μικρά παιδιά. Ντροπή σας. Ακόμη και απέναντι στα παιδιά σας κοιτάτε τα κομματικά και προσωπικά συμφέροντα

    • Όταν παίρνονται τα σωστά μέτρα
      και όχι να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των εκπαιδευτικών και των παιδιών βεβαίως και πρέπει να είναι ανοιχτά , όσο όμως η ανοησία της κυρα ταδε που το παίζει υπουργος παιδειας χτυπάει ταβάνι και κάνει την μία πατάτα πάνω στην άλλη
      δεν θα είναι , και χαίρομαι γι αυτό που τουλάχιστον τα παιδιά δεν τρώνε αμάσητο το κουτόχορτο που τρώτε εσείς οι μεγάλοι αυτό το κουτόχορτο που σας ταίζουν τα μπλε παιδάκια της Πειραιως!

  • Ο χώρος μάθησης και γνώσης για να είναι πραγματικά έτσι κι όχι parking παιδιών για τους εργαζόμενους γονείς μας, πρέπει να υπάρχουν και στοιχειώδεις κανόνες.
    Πόση γνώση να προσφερθεί από έναν καθηγητή σε 30ρια τμήματα;
    Πόσο θα αγαπήσουμε το σχολείο όταν είναι εστία μόλυνσης από τις ελλείψεις σε καθαρίστριες;

    Αν είναι έτσι να πάμε σε σπηλιές να κάνουμε μάθημα και να λέμε ότι παίρνουμε γνώσεις.

    Τέλος το να μαθαίνεις να διεκδικείς, με όλες τις μορφές, ακόμα και με κατάληψη είναι το καλύτερο μάθημα για τις ζωές μας. Τους μιγαδικούς θα τους ξεχάσω, το να παλεύω για να έχω καλύτερη ζωή όμως όχι!!!

  • Είναι αστείο να μιλάς για γνώση μέσα σε μία αίθουσα 30-35 ατόμων με κάποιον επάνω στην έδρα να κοιτάει συνεχώς το ρολόι και να αναμένει τον ήχο του κουδουνιού, αυτό γίνεται δυστυχώς μισό αιώνα τώρα στην εκπαίδευση , όποιος θέλει μπορεί να εθελοτυφλεί , αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε πρόβατα και τρώμε το σανό αμάσητο…

    • Σταμάτα να λες ανοησίες και άνοιξε τα μάτια σου
      δες καθαρά την κατάσταση….
      ποιος μιλάει για εκδρομές… αυτές που η κυρα ταδε που το παίζει υπουργος παιδειας τις κατήργησε?
      Σχολικές εκδρομές γιορτες κλπ.. λόγω κορονοιού δεν γίνονται που τις είδες εσύ τις εκδρομές?
      Μιλάς για τα προηγούμενα χρόνια? Τοτε δεν υπήρχε και κορονοιος όμως!

      Το να θέτεις μέτρο όχι συνωστισμους … μεχρι 9 ατομα στις πλατειες ενω πετας μέσα σε μια αιθουσα 25 παιδια και να πανηγυριζει ο μπλε συφερτος οτι ταχα πήρε έγκαιρα μέτρα το λες και παρακρουση. Τον Μάιο με 30-40 κρούσματα για 2 εβδομάδες έσπασαν τα τμήματα που ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί ανοίξαν τα σχολεία για 10 μέρες μόνο.. τώρα που έχουμε 400+ κρούσματα όχι?
      Ξύπνα και σταμάτα την προπαγάνδα περι ταχα θέλουν να χάσουν μαθηματα , αν ηθελαν να χασουν μάθημα θα κάνουν μια κοπανα και that’s all.

  • Ο ανόητος ο ελλην ψηφοφόρος του κυριάκου…
    ακόμα πιστεύει ότι το κάνουν τα παιδιά για να χάσουν μάθημα
    μάλλον ακόμα δεν τους έγινε μάθημα αυτό που συμβαίνει
    δεν πειράζει όταν οι καταλήψεις γίνουν διπλάσιες και αρχίζουν να επεκτείνονται και σε άλλους κλάδους πέραν της παιδείας..ίσως τότε να κουνήσει το μυαλουδάκι τους καμιά στάλα και να το καταλάβουν! Μέχρι τότε μπεεε και μπεεε τα παιδιά θέλουν να χάσουν μαθημα ειναι τεμπέληδες καταληψίες… ότι σας πει ο Μπογδάνος και ο Αδωνις κύριοι ναι?
    Το μότο σας γνωστό άλλωστε με αυτη την κυβερνησάρα που εκλέξατε.. εμείς δεν φταίμε ποτέ , φταίνε οι άλλοι πάντα που ειναι απείθαρχοι πολίτες και συνωμοσιολόγοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.