Ξεκινά η διάθεση των Καρτών Μέλους Διαρκείας της Α.Ε.Π. Κοζάνης – Αγάπη διαρκείας…με το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη μας ομάδα

28 Σεπτεμβρίου 2020
09:50
Κανένα σχόλιο

 

Η Α.Ε.Π. Κοζάνης, ενημερώνει τους φίλους και τις φίλες της, ότι ξεκινά η διάθεση των ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η επιδημική κρίση είναι γνωστό τοις πάσι, ότι δημιουργεί μια αβεβαιότητα, μιας και δε γνωρίζουμε ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτόκολλο της προετοιμασίας για την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες και σε τι ποσοστό.

Παρόλα αυτά, μέρα με τη μέρα εισπράττουμε όλο και περισσότερο με τον πιο εμφατικό τρόπο, την αγάπη, την αφοσίωση και τη διάθεση πολλών φίλων να αγκαλιάσουν, να ενισχύσουν το νέο μας ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να επιλέξουμε μια τιμολογιακή πολιτική που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας. Η ομάδα μας, θα αγωνιστεί στη Football League-Β΄ Εθνική κατηγορία, φιλοξενώντας στην πόλη μας ιστορικές ομάδες (Καλαμαριά, Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Αιγάλεω, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ιάλυσο, Ρόδο κ.α.) και θα συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, οι κάτοχοι μπορούν επίσης να παρακολουθούν δωρεάν και τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Ομάδας των Νέων της Α.Ε.Π.

Με την ευχή όλων να επέλθει η κανονικότητα στην πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, ενημερώνουμε ότι η αγορά της κάρτας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.

Οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, σε περίπτωση που αποφασιστεί να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων, σε ποσοστό 20% ή 30% με βάση τη χωρητικότητα των γηπέδων, είναι σαφές ότι θα έχουν προτεραιότητα.

Σε περίπτωση διεξαγωγής των αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , αυτοδικαίως αποκτά για το ποσό που δαπάνησε, αντίστοιχο αριθμό μετοχών της Π.Α.Ε. ΑΕΠ (τα 100 ευρώ αντιστοιχούν σε 3 μετοχές, τα 60 ευρώ σε 2 μετοχές).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ

  1. ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: 100 ευρώ
  2. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: 150 ευρώ

Η Α.Ε.Π.  θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας. Στόχος και φιλοσοφία μας, να έλθουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο, σε επιλεγμένες θέσεις.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης. Η προσφορά ισχύει για κάθε παιδί ηλικίας έως 17 ετών.

  1. ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ: 60 ευρώ

Οι φοιτητές από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.

  1. ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ: Δωρεάν

Η προμήθεια των καρτών μπορεί να γίνει, σε επικοινωνία με το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (e mail: [email protected]  τηλ. 24610-31350, ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ-ΣΑ πρωϊνά 10.30-12.30).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  1. Από τα Γραφεία μας, Φιλίππου Β’ 30 στην Κοζάνη (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού)
  2. Τηλεφωνώντας στο 6949 236500 & 24610 30626 ή στέλνοντας e mail στο aepontionfc@gmail.com
  3. Από το Coffee Lab (11ης Οκτωβρίου 57, Κοζάνη, τηλ. 24610 25577)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.