Παραχώρηση Η-Υ από την Π.Ε. Κοζάνης στην Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας

12 Οκτωβρίου 2020
12:05

 

Την Τετάρτη 07-10-2020, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του με τον Πύραρχο Αμανατίδη Ιωάννη Διοικητή, τον Επιπυραγό Ζυγούρη Βάιο Υποδιοικητή της Σχολής Πυροσβεστών (Σ.ΠΥ.Π.Σ) της Πυροσβεστικής Ακαδημίας παραρτήματος Πτολεμαΐδας, και την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κας Τσώκρη Κλεοπάτρας.

Η ΠΕ Κοζάνης, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης προς την Σχολή Πυροσβεστών, η οποία λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στην πόλη της Πτολεμαΐδας και αποσκοπεί στη δημιουργία στελεχών, τα οποία αφού λάβουν όλες τις απαραίτητες ακαδημαϊκές και τεχνικές γνώσεις θα αποτελέσουν τον κύριο βραχίονα του Πυροσβεστικού Σώματος στην εκπλήρωση της αποστολής του και ιδιαίτερα στη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ολοκλήρωσε την διαδικασία παραχώρησης χρήσης κινητού εξοπλισμού (μεταχειρισμένους υπολογιστές) της ΠΔΜ, ικανοποιώντας έτσι χρόνιο αίτημα της Σχολής και ελπίζοντας να συμβάλλει στην βελτίωση της προετοιμασίας των Δόκιμων Πυροσβεστών.

Ένα σχόλιο

  • Μεταχειρισμένους Υπολογιστές. Όχι ρε παιδιά. Καταξοδευτήκατε. Καταστρέψατε τον προϋπολογισμό του Κράτους και της Περιφέρειας. Κάντε κάτι επιτέλους για τον κόσμο και μην ασχολείστε μόνο με τις εκκλησίες. Τελειώνει η τετραετία σας και δεν βλέπουμε τίποτα από έργα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.