97 κρούσματα, από 5 έως 11-10-2020, στο Δήμο Κοζάνης – Η εβδομαδιαία αναφορά

12 Οκτωβρίου 2020
12:18

 

Πανδημία Covid 19: Εβδομαδιαία αναφορά (5 έως 11-10-2020)

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά τον αριθμό κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η εικόνα ως προς τα  κρούσματα στην Δυτική Μακεδονία από 5/10/2020 έως 11/10/2020 τα οποία διαγνώστηκαν από το εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης και τα ιδιωτικά εργαστήρια της Περιφέρειας, έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Δήμος Κοζάνης

97

Δήμος Σέρβια

5

Δήμος Βοΐου

2

Δήμος Εορδαίας

14

Δήμος Βελβεντού

1

Δήμος Καστοριάς

7

Δήμος Γρεβενών

3

Δήμος Άργους Οριστικού

4

Δήμος Φλώρινας

3

Δήμος Δεσκάτης

1


Οι ιχνηλατήσεις καθώς και οι δειγματοληψίες συνεχίζονται καθημερινά.

7 σχόλια

  • Μπράβο μας πότε γίνεται η απονομή της πρωτιάς; Να παραλάβουν οι αρχές το τρόπαιο και εμείς να ακολουθούμε, ανικει σε όλους μας για την ξεροκεφαλια μας.

  • Την απονομη του κυπελου, θα την κανει ο Χαρδαλιας η ο Τσιορδας;Ζητω!!!η Κοζαναρα για την πανελληνια πρωτια.(τελικα μηπως ειμαστε για τα καρναβαλια;)

  • Η περιφέρεια Θεσσαλίας ΣΗΜΕΡΑ .

    Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

    Από 11/10/2020 ώρα 14:00 έως 12/10/2020 ώρα 14:00

    Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

    -Στην περιοχή της Λάρισας

    Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.

    2 κρούσματα επέστρεψαν από άλλες γεωγραφικές περιοχές και εξετάστηκαν ένα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και ένα στο Γ.Ν. Λάρισας ενώ 1 ακόμη κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας.

    -Στην περιοχή της Σκιάθου

    Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

    Πρόκειται για επαφή κρούσματος (11/10/2020) που εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

    -Στην περιοχή της Καρδίτσας

    Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

    Εξετάστηκε στο Γ.Ν Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας

  • Τι ακριβώς να κάνουν η περιφέρεια, ο δήμος, η κυβέρνηση, τα νοσοκομεία όταν εμείς είμαστε ανεγγεφαλοι και εγωιστές, μόνο η πάρτη μας. Μόνο στην βλακεία πρώτοι.

  • Επιβάλλεται να εξεταστεί από που προήλθε η αύξηση των κρουσμάτων. Να δουν αν υπήρξαν γεγονότα υπερμεταδοσης, πχ γάμος, βαφτίσια, αθλητικά γεγονότα,καταλήψεις, ώστε να διακοπεί η διασπορά. Και πρέπει να γίνει άμεσα αυτό.
    Πρέπει να επιστρέψει η καθημερινή ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο από την περιφέρεια και ΤΈΛΟΣ οι υπεύθυνοι όπως ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος, το νοσοκομείο ας αποφασίσει το κλείσιμο των σχολείων για μερικές μέρες ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης πριν μπούμε στο επίπεδο 4 και μας κλείσουν οι άλλοι.
    Εδώ σας θέλουμε τοπικοί άρχοντες να δούμε πώς διαχειρίζεστε τα καυτά αυγά!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.