kozan.gr: 228 συνολικά rapid tests σε σχολεία σε Κοζάνη, Πτολεμαίδα & Καστοριά διενεργήθηκαν σήμερα Τρίτη 27/10 – Όλα αρνητικά τα αποτελέσματα

27 Οκτωβρίου 2020
14:40

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σήμερα Τρίτη 27/10 διενεργήθηκαν 228 συνολικά rapid tests σε 4 σχολεία σε Κοζάνη, σε 1 στην Πτολεμαίδα &  1 στην Καστοριά. Όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

kozan.gr

9 σχόλια

    • Μέχρι προχθές τα παιδιά ήταν το πρόβλημα κι έπρεπε να κλείσουν τα σχολεία, αφού δεν έκλεισαν πρέπει να φοράνε μάσκες, πλέον να φοράνε και στα διαλείμματα. Αλλά, αντί να κολλήσουν τα παιδιά, κόλλησε η Κεραμέως! Αν η ανίκανη κυβέρνηση είχε κάνει τόσα πολλά τεστ την άνοιξη, το καλοκαίρι θα είχε σβήσει ο ιός. Γιατί την άνοιξη δεν έκανε ούτε 1000 και ξαφνικά εδώ και 10 μέρες κάνει πάνω από 20 χιλιάδες κάθε μέρα; Για να μετρά κρούσματα και να σπέρνει τρόμο;

    • Τα ίδια παιδιά όμως έξω και στο σπίτι τους με τους ανευθυνους ενηλίκους δεν φορούν μάσκα.Αρα δεν κόλλησαν. Σιγά μη βγάζανε φορείς του ιού στα σχολεία,αυτη τη περίοδο. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν αυτοί.

  • Ερώτηση γιατί σε κάποια δημοτικά σχολεία του Δήμου Κοζάνης ενώ είχε γίνει όλη η προετοιμασία από το αρμόδιο κλιμάκιο δεν έγιναν ποτέ τά προγραμματισμένα τέστ;

  • Αν είναι όντως αξιόπιστα τα αποτελέσματα, τότε όσοι ήταν υπέρμαχοι του να κλείσουν τα σχολεία επειδή κλείσανε και οι επιχειρήσεις, θα ‘πρεπε να ντρέπονται και να βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό πριν ξαναξεστομήσουν ελαφρά τη καρδία τέτοια ανακρίβεια και ανεύθυνη κουβέντα.

  • ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΠ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!

    • Ναι γιατί στις καφετέριες και στα κλαμπ ακόμα κ στις πλατείες κυκλοφορούν χωρίς μάσκα κ ο ένας δίπλα στον άλλον κατά τα άλλα τα σχολεία μας φταίνε που τηρούνται τα μέτρα.

  • ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.