Kozan.gr: Ξεκίνησε, από το πρωί, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης – 5 παρατάξεις υποψήφιες (Φωτογραφίες)

9 Απριλίου 2017
14:22

Ξεκίνησε από νωρίς, σήμερα το πρωί, Κυριακή 9 Απριλίου, η εκλογική διαδικασία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Κοζάνης για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι προσήλθαν στις κάλπες περισσότερα από 50 άτομα από τα 93 συνολικά που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

  • Το μεγαλύτερο πρόβλημα για το Συνδικαλιστικό Κίνημα είναι η μη υποψηφιότητα και η απώλεια του Άρη Κουρκούτα!
    Ο άνθρωπος που δεν μιλούσε, δεν απεργούσε, δεν είχε άποψη για εργασιακά θέματα της περιχής, δεν…,δεν…,δεν…αλλά παντού ήθελε να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους και το Εργατικό Κίνημα.
    Πως καταντάει ένας άνθρωπος που δεν αξίζει -αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει συχνά- όταν κάποιος καταλαμβάνει και αναλαμβάνει μια θέση του δημόσιου βίου.
    Όμως δεν φταίει ο Άρης.
    Φταίνε αυτοί που τον είχαν εκλέξει και που ο Άρης τους έδειξε την αχαριστία του.

  • αντε πατε να δουλεψετε που δεν ξερετε που πεφτουν οι δουλειες σας,το μονο που ξερετε ειναι απο που θα πληρωθειτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.