kozan.gr: “Άδειασμα” τoυ Προέδρου της Κοινότητας Μεταξά Γ. Μπλαχάβα στον Β. Κωνσταντόπουλο: “Δεν είναι έτσι όπως τα αναφέρει ο κ. Κωσταντόπουλος”

4 Νοεμβρίου 2020
14:36

Σχολιάζοντας τα γραφόμενα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Σερβίων Β. Κωνσταντόπουλου, σε σχέση με την είσπραξη των μισθωμάτων από τον Δήμο Σερβίων για το αιολικό πάρκο στο Μεταξά (διαβάστε εδώ σχετικά), ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γ. Μπλαχάβας, ουσιαστικά “αδειάζει” τον πρώτο, σημειώνοντας τα εξής: Επειδή αναφέρθηκε το όνομα είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω . Να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά δεν είναι έτσι όπως τα αναφέρει ο κ. Κωσταντοπουλος. Tα Μισθώματα μέχρι καί το 2017 έχουν καταβληθεί δεν έχει βέβαια αποδοθεί στην κοινότητα μας τίποτα. Στη συνέχεια ο κ Ελευθερίου μετά από συζητήσεις που είχαμε ανέθεσε το θέμα στη νομική σύμβουλο να εξετάσει το θέμα και μετά από πίεση καταβλήθηκαν τα Μισθώματα του 2018 και 2019 και όπως υποσχεθηκε ο κ. Ελευθερίου ενώπιον της Λαϊκης Συνέλευσης θα τα διαθέσει όλα στην Κοινότητα Μεταξά.Όσον αφορά για τα 135.000 € τον κάλεσε ο Δήμαρχος και με τη δική μου παρουσία, μας ανέλυσε που έχει βάλει το παραπάνω ποσό προφανώς αυτά που μας είπε δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μας κοινότητα ανέφερε όμως ότι τα έκανε με εντολή του κ Κοσματόπουλου. Ο Κ. Ελευθερίου του ζήτησε να μας φέρει τις αποδείξεις και την εντολή του κ. Κοσματόπουλου διαφορετικά θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας και του πρώην Δημάρχου”.

 

 

 

9 σχόλια

    • Σε τι ακριβώς ; Τελείως παραπλανητικός ο τίτλος , ουσιαστικά ο μπλαχαβας επιβεβαιώνει τον Κωνσταντόπουλο εκτός από ένα. Ο Γιάννης λέει ότι εισπράχθηκαν δύο χρόνια ο Βασίλης καθόλου. Αλλά ο Βασίλης δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς γιατί δήμαρχος ήταν ο γιατρός που φυσικά στήριξε τον Ελευθερίου ο οποίος τώρα λέει ότι θα τον πάει στα δικαστήρια (όπως γράφει ο μπλαχαβας).! ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΙΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ

    • Πόσο ανοιχτά δηλαδή τον δικαιώνει. Αφού τα ίδια με τον Κωνσταντόπουλο λέει. Η διαφορά είναι στον έναν χρόνο. Σιγά τη δικαίωση του Χρηστάρα.

  • Δεν είναι θέμα δικαίωσης του Ελευθερίου, κάποτε πρέπει να λέμε αλήθειες, είτε χάνουμε ψήφους είτε όχι.
    Γιάννη σε γνώρισα σαν Πρόεδρο(συνάδελφος) γνώρισα το ύφος και το ήθος σου.
    Τυχεροί οι χωριανοί σου να σε έχουν Πρόεδρο.
    Συγχαρητήρια
    Μπράβο σου

    • Βασικά πάνω κάτω τα ίδια λέει με τον Κωνσταντόπουλο. Και δεν καταλαβαίνω πού έχει αντίρρηση.

  • Σε τι ακριβώς τον βάζει στην θέση του; Λέει ο Κωνσταντόπουλος ότι δεν έγιναν έργα 135000 αυτό λέει και ο πρόεδρος Μεταξά.
    Η διαφορά είναι ότι ο πρόεδρος λέει ότι εισπράχθηκαν δύο χρόνια. Ε και; Η ουσία είναι ότι ο Ελευθερίου επαίρεται που εισέπραξε ενοίκια που υπέγραψε το 2015 ο Κωνσταντόπουλος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.