Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη τo μεσημέρι της Πέμπτης – Ολικό lockdown στην Αττική ή και πανεθνικό

4 Νοεμβρίου 2020
17:43

Ολικό lockdown στην Αττική ή και πανεθνικό σε όλη τη χώρα εισηγείται η επιτροπή λοιμωξιολόγων στον πρωθυπουργό, σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Ετσι, στη σύσκεψη που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι λοιμοξιωλόγοι εισηγήθηκαν να κάνει γενικό lockdown στην Αττική για ένα μήνα. Το δεύτερο σενάριο είναι καθολικό lockdown ανά την επικράτεια.

Η εισήγηση είναι αυτό να ισχύσει άμεσα, τα επόμενα 24ωρα.

Ετσι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/i-epitropi-loimoxiologon-eisigeitai-oliko-lockdown-sto-mitsotaki

22 σχόλια

  • Επιτελους ξυπνησαν..Ακουω ομως για 15θημερο..καθολικο lockdown και τρομαζω παλι, διοτι παιζουμε με τα μετρα και τις ανακοινωσεις καθε βδομαδα.

  • Ερχεται πεινα προβατακια! Καλα ειπε ο κασαπιδης βαλτε κοτουλες και κηπακο. Ο κοσμος πειναει και τα ΜΜΕ κονομανε. Κοζαν σιγα μη δημοσιευσεις το σχολιο. Αλλα να ξες ποτε δε θα γινεις αντ1 και σκαι μια ζωη θα σου δινουν ψιχουλα για να κανεις αυτο που θελουν και οχι να νοιαζεσαι για το καλο του τοπου και των συνανθρωπων σου

  • Καθολικό ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε πέρυσι την άνοιξη. Αφορούσε σχολεία, καταστήματα, υπηρεσίες, όλα τ α αλλά είναι ημίμετρα.

  • ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ,ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΣΑΛΩΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΠΩΣ Η ΕΟΡΔΑΙΑ ,ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΙΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΑΛΙ…

  • Σχεδον ολη η ευρωπη ειναι σε καθολικο λοκ νταουν,που ζεις? Μην βγαζετε το ζορι σας επειδη δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι ο μητσοτακης ειναι ενας πετυχημενος πρωθυπουργος.

    • Χαχαχα… Το πιο σύντομο ανέκδοτο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πες έναν μόνο έναν τομέα στον οποίο έχει πετύχει. Παντού παίρνει κάτω από τη βάση.

    • κομματικο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ,ποτε δεν ειναι πετυχημενος καποιος που επαγγελεται πολιτικος ,ενας τραμπ ολο κι ολο υπαρχει αυτοδημιουργητος κι επεσαν ολοι οι φυτευτοι να τον φανε,ενα ενσημο δεν εκανε ουτε αυτος ουτε ο τσιπρας ,αν εσυ εισαι βολεμενος στο δημοσιο ερχεται και η σειρα σου γιατι τα λεφτα δεν ειναι ατελειωτα και τα κοροιδα ξυπνησαν…

    • Δεν θα διαφωνήσω ότι είναι μαχητής και έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο αλλά από την άλλη τι έκανε τόσους μήνες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας; Προσέλαβε γιατρούς και που; Τι κάνει όταν βλέπει καθημερινά 50 – 60 κρούσματα την ημέρα στις πύλες εισόδου (Που πάνε ή που ήταν όλοι αυτοί;) Γιατί να γίνει lock down και στην Κοζάνη και σε άλλες πόλεις που ήδη βρίσκονται σε 3 βδομάδα (Για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη;) Τι κάνει για όλα αυτά;

      • Το ποιοι ειναι κοματικα παπαγαλακια του συριζα φαινεται απο τα σχολια!!! Διαστρεβλωση πραγματικοτητας γιατι ετσι σας συμφερει!!! Η συγκριση μεταξυ μητσοτακη και τσιπρα ειναι χαοτικη! Δεν το καταλαβατε στις 19/7/2020, θα το καταλαβετε στις επομενες εκλογες!!

    • Δεν είναι πετυχημένος πρωθυπουργός. Είναι πιόνι της νέας τάξης πραγμάτων. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αλλά οι περισσότεροι αναλωνεστε σε ανούσια σχόλια του τύπου δε μαζεύονται οι Θεσσαλονικεις και την πληρώνουν άλλοι κλπ. Όταν θα ξυπνήσετε, θα είναι αργά…

  • Εσύ διάβαζε πρώτο φλεμα και βλέπε Σκάι. Να θυμάσαι όμως ότι αυτοί είναι καλοταϊσμενοι από τον Μητσοτάκη και εσύ είσαι νηστικός επίσης από τον Μητσοτάκη. Τέτοιους θέλει ο Κούλης. Άβουλους οπαδούς της προπαγάνδας του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.