Κραυγή αγωνίας από τον Ιάκωβο Παντελίδη για τις αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής από το lockdown αλλά και την απολιγνιτοποίηση

8 Νοεμβρίου 2020
10:19

Με αφορμή τα γενικό lockdown στην χώρα ο πρόεδρος των ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας Ιάκωβος Παντελίδης μίλησε στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη και στο www.kozani.tv, καταθέτοντας προτάσεις ώστε να μπορέσουν να αντέξουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής τις ειδικές συνθήκες. Βασική πρόταση αυτή της επιδότησης θέρμανσης των ξενοδοχειακών μονάδων. Μίλησε όμως και για τους τεράστιους κινδύνους που χτυπούν την πόρτα σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις κυρίως της εστίασης.

Ο κ. Παντελίδης τοποθετήθηκε και για τις επιπτώσεις από την απολιγνιτοποίηση, λέγοντας ότι η περιοχή μας κινδυνεύει να ερημοποιηθεί μιας και τα σχέδια που εμφανίζονται είναι ελλιπή για την αντιμετώπιση της γρήγορης μετάβασης και κάλεσε σε συστράτευση της κοινωνίας και των φορέων για το θέμα αυτό.

«Τα παιδιά μας δεν πρέπει να ξενιτευτούν αλλά να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο μας. Ο κόπος δεκαετιών δεν πρέπει να πάει χαμένος. Αυτό είναι άδικο για την περιοχή μας που έχει δώσει τα σωθικά της για την οικονομία της χώρας» μας δήλωσε.

«Το master plan είναι τελείως θεωρητικό και εμείς προτάσεις δεν έχουμε. Δεν μπορεί να γεμίσουμε με καθρέφτες και καθρεφτάκια που θα δώσουν δουλεία για ενάμιση χρόνο και μετά κάποιες λίγες θέσεις εργασίας» τόνισε ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας.

Κλείνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία ο Ιάκωβος Παντελίδης μας είπε ότι το “ξενοδοχείο Παντελίδη” στην Πτολεμαΐδα,  θα είναι ανοιχτό για όποιον συμπολίτη του Νομού μας έχει πρόβλημα και έτοιμο να τον φιλοξενήσει δωρεάν όλη αυτή την περίοδο.

 

www.kozani.tv,

10 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.