Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα,  με εξώδικο απάντησε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης στο εξώδικο της επιχείρησης «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» (“4 coffee”).

Να θυμίσουμε, πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα λεγόμενα του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νικ. Χαρδαλιά, ο οποίος στην επίσκεψή του στην Κοζάνη στις 17/10/2020  και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της κλειστής σύσκεψης, στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, αναφέρθηκε ονομαστικά, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων, σε τέσσερις επιχειρήσεις (καφέ – μπαρ) της Κοζάνης, όπου είχαν εντοπισθεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού.

Μια από αυτές τις επιχειρήσεις,  η επιχείρηση «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.»., που φέρεται να κατονομάστηκε, θιγόμενη από αυτή την εξέλιξη, απέστειλε εξώδικη δήλωση (κλικ εδώ) στον Περιφερειάρχη, ζητώντας να της γνωστοποιηθεί ποια υπηρεσία, φορέας ή άτομο έδωσε το όνομα της επιχείρησής στον κ. υφυπουργό, αφού, όπως υπογράμμιζε, ο Υφυπουργός ήταν αδύνατο να γνώριζε εκ των προτέρων τις επωνυμίες των επιχειρήσεων της Κοζάνης. Μάλιστα η εν λόγω επιχείρηση επισήμαινε πως στο κατάστημά τους δεν υπήρχε κανένα κρούσμα, ούτε καν οποιαδήποτε ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για τυχόν κρούσμα.

Στην εξώδικη δήλωση της επιχείρησης ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης απάντησε κι εκείνος με εξώδικη δήλωση. Το kozan.gr αποκαλύπτει και το εξώδικο που απέστειλε ο Γ. Κασαπίδης στην επιχείρηση. Kάντε κλικ, με τη σειρά, στις παρακάτω 4 εικόνες.

kozan.gr