Πτολεμαΐδα: «Αδιάφορη» η κίνηση στην Αγορά

15 Δεκεμβρίου 2020
10:48
Κανένα σχόλιο

«Αδιάφορη» η κίνηση στην Αγορά της Πτολεμαΐδας και δεν παραπέμπει σε παραμονές Χριστουγέννων  με τους περισσότερους καταναλωτές να περιορίζονται σε μετακινήσεις και  μην γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, μέσω της εφαρμογής του take away, ενώ, όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους  περιμένουν  έξω από τα καταστήματα τους πωλητές και τις πωλήτριες να τους εξυπηρετήσουν. Τα τηλέφωνα, η, τα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι ελάχιστα, ίσως γιατί, η πλειοψηφία των καταναλωτών, κύρια οι ηλικιωμένοι, δεν είναι εξοικειωμένοι με τα νέα δεδομένα, ενώ, οι  συναλλαγές, με την μεταφορά των  POS στην έξοδο των καταστημάτων, γίνονται στο πεζοδρόμιο, αφού, απαγορεύεται η είσοδος στα καταστήματα.

Κερδισμένοι, όπως και την περίοδο της καραντίνας, βγαίνουν όσοι Επιχειρηματίες, ασχολούνται με  το ηλεκτρονικό εμπόριο, αν και ο αριθμός τους σήμερα  στην πόλη δεν είναι μεγάλος, διαπιστώνοντας καθημερινά, ότι ο τζίρος τους κυμαίνεται σε υψηλά ποσοστά, αρκεί, κανείς να γνωρίζει τα μυστικά των διαδικτυακών λειτουργιών και να επενδύει χρόνο για τη συνεχή ανανέωση του e-shop.

Πάντως, αρκετοί νέοι Έμποροι στην Πτολεμαΐδα, το διάστημα αυτό, στήνουν το δικό τους, ιντερνετικό κατάστημα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.