kozan.gr: Πληροφορίες για έκτακτη επίσκεψη, αύριο Πέμπτη 17/12, στην Κοζάνη, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης

16 Δεκεμβρίου 2020
10:56

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στην Κοζάνη αναμένεται να βρεθεί αύριο Πέμπτη 17/12, στην Κοζάνη, ο  Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψη θα δοθούν, εντός, της ημέρας.

 

Επίσημη ανακοινωση

 

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, στις 9:30 πμ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί κλειστή σύσκεψη για θέματα της πανδημίας, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κου Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας, τους Δημάρχους ΠΕ Κοζάνης, του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, του Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, του Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, του Ιατρού συντονιστή του ΕΟΔΥ της ΠΔΜ, του Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Υγείας, του Διευθυντή Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας.

11 σχόλια

  • Θα ερθει να δει πως δεν τηρουνται τα μετρα και γιατι? Θα αστυνομευσει ο ιδιος την πολη εφοσον δεν εχει ψηφοφορους εδω και δεν τον νοιαζει να γινει κακός? Τι ακριβως θα γινει?

  • Ωχ!!
    Πριν αλεκτωρ φωνησαι,τρεις θα αρνηθουν οι βολευτες της νου δουλας,τους Κοζανιτες!
    Θα σκυψουν το κεφαλι και θα τα ριξουν στους ανευθυνους πολιτες!πηραμε!πηραμε!
    Και μετα ολοι μαζι για φαγητο σε πακετο!!

  • Θα σκυψουν το κεφαλι οι “αριστοι”της Ν.Δ,μπροστα στον χρυσοχοιδη του πασοκ!
    Πως τα φερνει η ζωη!!!
    Μηπως τους κανει και ντα;

  • Η αστυνομια να κάνει ουσιαστικους ελεγχους, όχι σε σταθερά σημεία και ιδίως να “γυρνάνε” και στα πιο απομακρυσμένα χωριά….. Η Δημοτική αστυνομία………… (βάλτε ότι θέλετε)……………

  • Αν δεν φερει μεγαλη αστυνομικη δυναμη απο αλλους νομους δεν θα πεσουν τα κρουσματα.Ο νεοπλουτος δε φοβαται.Αγορασε τζιπ μεγαλου κυβισμου, πρεπει να το δειξει,αρα θα το αραξει καπου στην πλατεια για να αγορασει δηθεν καφε.Θα του μιλησουν οι ” μονιμοι” κατοικοι της πλατειας, οι οποιοι πιθανον να ειναι και φορεις του ιου( τη μασκα την εχουν στο πηγουνι) και να η μεταδοση.Μονο οι ελεγχοι απο την αστυνομια θα σωσουν ζωες.

    • Φαρμάκι έχω στην Ψυχή Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά Με το πιοτό της με κερνά Εβίβα μου Σκοτάδι πίνω για πιοτό Πω πω πω πω πω πω πω πω Ντέφι της λύσσας μου κρατώ Πω πω πω πω πω πω πω πω Και το μυαλό μου είναι θολό Πω πω πω πω πω πω πω πω….

  • Ρωτάω και πάλι… την πολιτική υγείας την χαράζει ο Χρυσοχοΐδης ή ο Κικίλιας;;; Που ζούμε πραγματικά, απορώ.. Μήπως έρχεται να συλλάβει τον κορονοϊο με καμια κλούβα ΜΑΤ;;

  • Τι ακριβώς θα έρθει να κάνει;. Τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος;. Εδώ δεν ήταν ικανός να διαβάσει το μνημόνιο που ψήφισε τον θεωρείτε ικανό να μπορέσει να βρει την λύση στο πρόβλημα που έχουμε με τον ιό;. Χλωμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.