kozan.gr: Tι ισχύει για τις μετακινήσεις εκτός των Δήμων Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

30 Δεκεμβρίου 2020
08:23

Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ: “Απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός των ορίων των Δή-μων Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εξαιρουμένων των περιπτώσεων μετακίνησης, με οποιονδήποτε τρόπο: α) Από και προς την εργασία, β) για λόγους υγείας, γ) προς τον σκοπό εφάπαξ μετάβασης στον τόπο της μόνιμης κατοικίας, δ) για μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία) υπό τους όρους που προβλέπει η παρούσα ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη δια-σφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Για την πιστοποίηση των λόγων κατ’ εξαίρεση μετακίνησης εφαρμόζονται οι παρ. 2 και 3 του άρθρου τρίτου”.

Διαβάστε όλο το ΦΕΚ εδώ…

12 σχόλια

    • Αφού δεν μπορεί ρε φίλος. Είναι αλλεργικός στις μελισσούλες. Να’ μαστε και λίγο ανθρώποι. Σεβασμός μηδέν δηλαδή;

    • Με το μυαλό που κουβαλάτε ούτε αυτοί σας σώζουν,ούτε οι προηγούμενοι,αλλά ούτε οι επόμενοι!Είτε δήμαρχοι,είτε βουλευτές,είτε περιφερειάρχες!

  • Τι θα γίνει με την προμήθεια αγαθών και φαρμάκων στους ηλικιωμένους γονείς μας που παρέμειναν στα χωριά των Σερβίων λόγω covid;

  • Δεν πειράζει που μας κλείνουν μεταξύ μας. Θα δώσουν ραντεβού οι εργαζόμενοι στο Πτολεμαΐδα 5 από όλες τις περιοχές.

  • Να χάμε να λέγαμε η μισή Εορδαία βόλτα στην Σαλονίκη και στα “μοναστήρια” είναι τις γιορτές… Αλλά αφού κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους για τους ψήφους αυτά θα έχουμε.Λοκ ντάουν για τα μάτια του κόσμου

    • Το ότι έχει κουβαληθεί η μισή Αθήνα κι η Θεσσαλονίκη με διάφορα “κόλπα” για τις γιορτές, που το πας??! Το ότι οι εξομολογήσεις κι οι λειτουργίες δε σταμάτησαν και μάλιστα με συστάσεις των ιερέων να μην παρκάρουν έξω απ’ τους Ναούς! Αυτό πια να ειμαι θρήσκος, αλλά να γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων των μου τους συνανθρώπους που που κλείσανε τις επιχειρήσεις τους που το πας??? Κατά τα άλλα μας φταίνε οι κυβερνητικοί …..

  • Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε οι δύο άρχοντες της πόλης, να υποβάλλουν πάραυτα τις παραιτήσεις τους.
    Αλλά ποιος να έχει την αξιοπρέπεια να το κάνει;;;;;
    Μας κούρασαν!!!!

  • Ο Περιφεριαρχης και οι παρατρεχαμενοι του τι πιέσεις ασκούν για χαλάρωση των μέτρων μιας και ο εμπορικός κόσμος οδεύει προς χρεοκοπία?? Μάλλον πιο καλά θα ήταν να ξαναθυμηθει τον παλιό του ρόλο να εμφανίζεται στις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου και να χορεύει τσαμικα!! Να τον δουν και οι συμπολίτες του γιατί είναι εντελώς άφαντος εδώ και ένα χρόνο!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.