kozan.gr: Tα “βρήκαν” Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας & Δήμος Κοζάνης για το κτήριο της “Ηλιαχτίδας” – Αρχές Φεβρουαρίου η επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης

5 Ιανουαρίου 2021
16:16

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που αποκαλύπτει την συγκεκριμένη εξέλιξη, μετά από σημερινή σύσκεψη στελεχών της Περιφερειακής Αρχής, της ΑΝΚΟ και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη, του Δημάρχου Λ. Μαλούτα, δόθηκαν εκατέρωθεν διευκρινήσεις κι εξηγήσεις για το τι εν τέλει έφταιξε για την απόρριψη χρηματοδότησης (κλικ εδώ). Μέχρι τέλος του μήνα (Ιανουαρίου) η ΑΝΚΟ θα κληθεί να ετοιμάσει τη μελέτη βιωσιμότητας του έργου, που απαιτείται, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν  και να  επαναπροκηρυχθεί η πρόσκληση στις αρχές Φεβρουαρίου.

kozan.gr

 

13 σχόλια

  • Συνεπώς κ. Σημανδράκο ο ίδιος ο Δήμαρχος Κοζάνης αποδεχόμενος την ανάγκη να φτιάξει η ΑΝΚΟ μελέτη Βιωσιμότητας για το έργο, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΡΟΤΑΣΗ σας είχε ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ και σωστά δεν εντάχθηκε, λόγω ελλείψεων με δική σας ευθύνη από τον Περιφερειάρχη. Επειδή σας χαρακτηρίζει η ευγένεια πιστεύω ότι θα γράψετε μία επιστολή συγνώμης προς τον κ. Κασαπίδη..

  • Οταν προσπαθείς να περάσεις έργα ελλειπή δεν φταίει ούτε η Διαχειριστική Αρχή ούτε η Περιφέρεια. Φταίει ο φορέας που υποβάλλει και δεν τηρεί τις προυποθέσεις υποβολής και αξιολόγησης ενός έργου και μάλιστα ενός τόσο ευαίσθητου κοινωνικά έργου. Κι αυτό δυστυχώς δεν γίνεται μάθημα στους περισσότερους δήμους που έμαθαν να λειτουργούν ερασιτεχνικά χρόνια τώρα με απότελεσμα να προκύπτουν διαρκώς αστοχίες και λάθη. Οταν αυτό δε συμβαίνει στον πιο μεγάλο Δήμο της περιφέρειας τότε είναι ακόμη πιο απογοητευτικό. Οι κραυγές λοιπόν δεν κερδίζουν εντυπώσεις, ανιθέτως τις χάνουν…

    • Αχ μη γράφετε σχόλια μόνο για να γράψετε και να σχολιάσετε με κακεντρέχεια! Τον τελευταίο καιρό ο μόνος που φταίει είναι ο Κασαπίδης. Ότι μα ότι και αν γίνεται βρήκαμε έναν και ας του τα φορτωσουμε. Δεν υπάρχουν βουλευτές, δεν υπάρχουν δήμαρχοι. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους όπως τους αναλογούν και εμείς οι απλοί πολίτες ας συνέλθουμε και ας γίνουμε επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΙ!
      Σαφώς όλοι κάνουν λάθη και εμείς οι τέλειοι που κατακρίνουμε, αλλά ρε παιδιά ας έχουμε τουλάχιστον τα κότσια να πούμε και ένα μπράβο και για τα καλά που γίνονται. Δεν είναι κακό.

  • Τι εχει να πει τωρα ο κυριος σημανδρακος που μας εκανε και τον ειδικο οτι τα εκαναν ολα καλα. αφου τα εκαναν ολα καλα γιατι θα ετοιμασουν τελικα μελετη βιωσιμοτητας. αφου τα ειχαν ολα τελεια. σημανδρακε παλι θαλασσα τα εκανες. να περαστει το σχολιο δεν βριζω

    • Βαγγέλη … όλοι πιστέψαμε σε εσένα αλλά έως σήμερα δεν έκανες τίποτα. Επειδή λοιπόν έργα = 0, μελέτες = 0.

  • Ο Κασαπίδης κακώς απέρριψε μια πρόταση για μια ευαίσθητη ομάδα και τώρα προσπαθεί να τα μπαλώσει.
    Πολύ λίγος

    • Ρε συ αν δεν ξέρεις μη μιλάς σε παρακαλώ!.Ξέρεις τι σημαίνει υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ; Τι δουλειά έχει ο Κασαπίδης; Ο Κασαπίδης αποφασίζει τι θα ενταχθεί και τι όχι; Ο κάθε άσχετος κάθεται και γράφει μόνο για να γράφει. Ντροπή σας πάντως όσοι κάθεστε και εκμεταλλεύεστε την αγωνία αυτών των ανθρώπων μόνο και μόνο για να ρίξετε λάσπη. Τους υποτιμάτε και τους προσβάλλετε. Μάθετε να τους σέβεστε, είναι το ελάχιστο!

  • Όταν κάποιος ασχολείται με τις ιδιωτικές του εργασίες δεν έχει σκοπό να προσφέρει στο σύνολο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.