Δήλωση του Γραμματέα της ΝΕ Κοζάνης Θόδωρου Θεοδωρίδη: “Με ψέματα και συκοφαντίες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης προσπαθεί να ξεπλύνει την ανικανότητα της κυβέρνησης για το τρίμηνο lockdown στην Κοζάνη – Να απαντήσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εάν συμφωνούν με τα λεγόμενά του”

8 Ιανουαρίου 2021
12:29

 

«Ο κ. Καρακασίδης συκοφαντεί τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο για την τραγική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Να απαντήσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εάν συμφωνούν με τα λεγόμενα του προέδρου της ΝΟΔΕ. Δεν δικαιούται κανείς να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες. Απαιτείται σεβασμός στην κοινωνία και τους πολίτες που υποφέρουν καθημερινά, καταστρέφονται οικονομικά και χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι ένα ξέπλυμα της απουσίας κυβερνητικού ενδιαφέροντος για την περιοχή. Αντίθετα, απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα υποστήριξης της πραγματικής οικονομίας για να υπάρχει παραγωγικός ιστός στην Π.Ε. Κοζάνης και μετά το εμβόλιο.»

Γραφείου Τύπου ΝΕ Κοζάνης

7 σχόλια

  • η ανικανοτητα της ΝΔ φαινεται ολοενα και περισσοτερο οσο περναει ο καιρος και δυστυχως παλι εμεις ο απλος κοσμακης θα την πληρωσουμε

  • Που ζεις ανθρώπαι μου. Το δάχτυλο στους πολίτες το κουνάει καθε μερα η κυβερνηση με την Ατομικη ευθηνη ο Καρακασιδης σε μάρανε;

    • Μάθε ορθογραφία και μετά να σχολιάζεις. Την κυβερνητική γραμμή ακολουθεί ο συγκεκριμένος τύπος όπως και κάθε κρατικοδιαιτος κομματικος της ΝΔ. Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε.

      Κοζαν ξέρεις εσύ..

      • Κυριε “Αναστασόπουλε” επειδή ξέρουμε γι’ αυτό και δε δημοσιεύουμε τα περισσότερα σχόλιά σας. Και στο συγκεκριμένο, αν παρατηρήσατε, έχουν αφαιρεθεί δύο λέξεις χαρακτηρισμοί που κάνατε. Αν δεν μπορείτε να εκφραστείτε με σχόλια ευπρεπή, οι απόψεις δεν έχουν καμιά θέση εδώ.

      • Αν μια παράταιρη οξεία δεν σε άφησε να δεις την ουσία του κειμένου πάει κάλος.
        Όμως το κείμενο μου λέει «Το δάχτυλο στους πολίτες το κουνάει καθε μερα η κυβερνηση με την Ατομικη ευθηνη».
        Και εσύ Νίκος Αναστασόπουλος λες «Την κυβερνητική γραμμή ακολουθεί ο συγκεκριμένος τύπος όπως και κάθε κρατικοδιαιτος κομματικος της ΝΔ.»
        Μπορείς να βρεις την διαφωνία ή δεν σε αφήνει η παράταιρη οξεία; Εγώ πάντως θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν η οξεία αλλά η κομματική εμπάθεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.