Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, την  Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

12 Ιανουαρίου 2021
15:04
Κανένα σχόλιο

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί με εφαρμογή ηλεκτρονικού τρόπου  μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ 18318/13-3-2020 εγκ του ΥΠΕΣ (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΚ6-1ΑΕ) , και την αρ. Δ1α/γΠ οικ 63548/20  την  Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 5 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων  ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση Χιονοπτώσεων και παγετού του Δήμου Εορδαίας

Εισηγητής : Ο ΔΣ Σιδηρόπουλος Κοσμάς.

  1. Γνωμοδότηση ΔΣ για τη μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την τροποποίηση της Α.Π οικ. 170044/9-1-2014 Απόφασης έγκριση Περιβαλλοντικών όρων του έργου Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας στο όρος Βέρμιο , Δήμων Βέροιας & Νάουσας ΠΕ Ημαθίας Δήμου Εορδαίας σε συμμόρφωση με το άρθρο 6 του άρθρου 4. Ν. 4685/20.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Φουρκιώτης.

  1. Συμπλήρωση της υπ’ αριθ 148/2020 ΑΔΣ που αφορά αύξηση ωραρίου κατά 1 ώρα των απασχολούμενων καθαριστριών των Σχολικών Μονάδων Δήμοτυ Εορδαίας.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2463350111, στο Γραφείο της Γραμματείας  για να ενημερωθείτε σχετικά.

Παρακαλείστε  την  Παρασκευή 15-1-2021  και ώρες 5-9 μ.μ  να μας αποστείλετε τις τοποθετήσεις – ψήφο σας επί των θεμάτων στο email [email protected]   ή  [email protected].

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.