Κλειστά μέχρι νεωτέρας γυμνάσια και λύκεια

13 Ιανουαρίου 2021
14:30

Τα δημοτικά σχολεία έχουν ανοίξει από την περασμένη Δευτέρα αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι θα γίνει με γυμνάσια και λύκεια. Και μάλλον τις επόμενες μέρες δεν θα ληφθεί απόφαση όπως προκύπτει απ’ όσα είπε η Νίκη Κεραμέως.

Παρουσιάζοντας τις αλλαγές στις Πανελλήνιες με επιστροφή για τη βάση εισαγωγής και αστυνομία στα πανεπιστήμια, η Νίκη Κεραμέως ρωτήθηκε και για τα σχολεία που παραμένουν κλειστά (σ.σ. για δια ζώσης μαθήματα) λόγω κορονοϊού.

Όπως είπε δεν έχει προγραμματιστεί, μέχρι στιγμής, κάποια συζήτηση με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων σχετικά με το ενδεχόμενο άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων.

Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων στη σχολική κοινότητα και ανέφερε, σχετικά με τα τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε εκπαιδευτικούς, ότι τα μηνύματα είναι θετικά, καθώς «δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κρούσμα».

newsit.gr

Ένα σχόλιο

  • Εντωμεταξύ τα δημοτικά με τα παράθυρα ανοιχτα θεωρούν ότι είναι ασφαλείς συνθήκες. Δύο μέτρα και σταθμά η απόλυτη παράνοια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.