kozan.gr: Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, από τον Εισαγγελέα Κοζάνης, για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα, μετά την προσφυγή του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στη δικαιοσύνη – Προσφυγή στη δικαιοσύνη, επί παντός υπευθύνου κι από τον Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά

14 Ιανουαρίου 2021
12:09

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Κοζάνης για το θέμα των ετεροχρονισμένων κρουσμάτων μετά την προσφυγή του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στη δικαιοσύνη αλλά και τις ενέργειες του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά ο οποίος και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, επί παντός υπευθύνου, γύρω στις 12:30 σήμερα Πέμπτη 14/1,  για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας (Αρχή Διαφάνειας) θα έρθει στην Κοζάνη για  περαιτέρω διεύρυνση του θέματος.

kozan.gr

 

 

14 σχόλια

    • Υπέρκομψο κομματοζάγαρο και συ;

      Άμεσα αντανακλαστικά:
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!

      Ας μην ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ εμείς από εδώ μέσα, ακόμη θα έψαχνε γιατί δεν βγαίνουμε από την καραντίνα…

    • Ποιος κασαπιδης ρε άνθρωπε έλεος χαχαχα αφού δεν εμφανίστηκε καν.
      Ο Πλακεντας έκανε την μήνυση σαν δήμος Εορδαίας
      Ο Γιώργης ακόμα παίζει με τις γέφυρες και τα διόδια και φτιάχνει κηπακους ???

  • Και άργησε.
    Όταν υπάρχει ανευθυνότητα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ζωής και θανάτου,μόνο έτσι βγαίνει άκρη ειρηνικά…
    Για να μην φτάσει ο λαός της πόλης στα άκρα και στο τέλος ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων.

  • …μετά την προσφυγή του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στη δικαιοσύνη …..

    καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !! κρατείστε τη χολή σας.

  • Ο δήμαρχος Κοζάνης; Μήπως θα βγει πάλι να κλαψουρίσει ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς; Τουλάχιστον ξύπνησαν οι άλλοι από το λήθαργο τους! Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

  • Πέραν των ετεροχρονισμένων, εδώ και δύο ημέρες δεν έχουμε ενημερωθεί για την κατανομή των νέων κρουσμάτων ανά Δήμο.

  • Ότι ο ΕΟΔΥ και η κυβέρνηση τα έχουν κάνει μπάχαλο, δεν περιμέναμε τον Πλακεντά να μας το πει. Ακόμα και χθες υπήρχαν νέα λάθη στην έκθεση του ΕΟΔΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.