Γιάννης Στρατάκης : Ο Κάθετος Οδικός Άξονας  Κοζάνη- Πτολ/δα- Φλώρινα- Νίκη η επόμενη πρόκλησή σας κε Πρωθυπουργέ!

3 Φεβρουαρίου 2021
18:21

 

Δια στόματος Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα (30-1-21) ο προγραμματισμός του Βόρειου Τμήματος του Ε 65 μήκους 70,5 χιλ. και προϋπολογισμού 442,1 εκ. ευρώ ενός έργου σημαντικού για την Μεταλιγνιτική Δ. Μακεδονία.

Καλοδεχούμενη η εξαγγελία ,  αφού βελτιώνει την προσβασιμότητά της και θα την συνδέει ταχύτερα με τη Θεσσαλία και την Πρωτεύουσα.

Η χρηματοδότηση του έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης  (ελπίζοντας να μην χρεωθεί εξ’ ολοκλήρου στην Περιφέρειά μας).

Επειδή και ο Κάθετος  Οδικός  Άξονας που θα συνδέσει την Εγνατία με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη και  είναι εξ΄ ίσου σημαντικός για τη Δ. Μακεδονία ,δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφερειακή μας Αρχή , που πελαγοδρομεί  σε πελατειακές δεσμεύσεις και δευτερευούσης σημασίας επιλογές.

Γιατί όχι  και το έργο αυτό ,που η μελετητική ωριμότητα δεν είναι επαρκής ,σίγουρα όμως καλύτερη από το 7% του Ε65 , να μην συμπεριληφθεί  στο Ταμείο Ανάκαμψης επίσης, ολοκληρώνοντας έτσι το δίκτυο Διευρωπαϊκών Οδικών Συνδέσεων της Δ. Μακεδονίας.

Θα είχε  μεγάλη  σημασία  να το ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός της Απολιγνιτοποίησης-κατά κυριολεξία- επιδεικνύοντας  το έμπρακτο ενδιαφέρον του.

-Θα ήταν μία καλή αρχή και απόδειξη ότι από τα μέχρι τώρα λόγια περνάμε σε πράξεις!

Γιάννης Στρατάκης

Περ. Σύμβουλος-Συνδυασμός  ΕΛΠΙΔΑ

7 σχόλια

  • ΑΣΕ … στρατάκη μαζί με την Ελπίδα άλλα λέγατε στον κόσμο.

    Δήθεν χρηματοδότηση της σήραγγας θα μπλοκάρει τον Ε65 αυτά λέγατε

    παραπλάνηση ή άγνοια ? διάλεξε και ζήτα συγνώμη

    • Να το προσέξετε αυτό εκεί στον Κασαπίδη. Βγάλατε λαικιστές τον συνδυασμό που κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, ψεύτες τους εμπόρους που πίστεψαν στην υπόσχεσή σας για 100εκ, υπονομευτές του Κασαπίδη όσοι τον κριτικάρουν , …. όλοι φταίνε εκτός από σας δηλαδή . Κουνηστε λίγο το κεφάλι σας μπας και δουλέψει το μυαλό σας γιατί μας έχετε εξοντόσει

  • Ασχετοι και κινδυνολογοι εκει στον συνδυασμο της ζεμπιλιαδου,καταστροφολογοι που θελανε να μπλοκαρουνε την σηραγγα της κλεισουρας την μονη ετοιμη μελετη και βαζανε μεσα στην καταστροφη που φερνανε τον Ε65,ευτυχως ειναι αντιπολιτευση και γλιτωσαμε,οσο για τους δυσπιστους θα δειτε σε λιγο να ξεκιναει το εργο συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα που ρωτησα και εμαθα απο την αντιπεριφερεια καστοριας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.