Από τα χθεσινά 8 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης τα 2 καταγράφονται στο Δήμο Κοζάνης και 6 στο Δήμο Εορδαίας

10 Φεβρουαρίου 2021
11:17

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 8 κρούσματα, εκ των οποίων 2 στο Δήμο Κοζάνης και 6 στο Δήμο Εορδαίας.

    • Στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Γρεβενών.

    • Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Καστοριάς.

    • Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Αμυνταίου.

17 σχόλια

    • Όχι, θα είναι που όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες κάθονται στωικά στα σπίτια τους και οι Πτολεμαϊδιώτες μόνο κόβουν βόλτες και διασπείρουν τον κορονοϊό!
      Πτολεμαΐδα η Γουχάν της Ελλάδας με 4 μήνες λοκντάουν χωρίς αποτέλεσμα και το σχέδιο είναι ας πάμε ξανά σε λοκντάουν… Σαν να παίρνεις ντεπόν για να γίνει καλά το σπασμένο σου πόδι και επειδή δεν γίνεται καλά να λες οκ θα πάρω περισσότερο ντεπόν!
      Ρε τα πιστεύετε αυτά που γράφετε!

        • Μεγάλε θα σε πω κάτι και επεξεργάσου το (αν μπορείς δηλαδή γιατί θέλει και λίγο νιονιό)…
          Το να πληρώνεσαι για να γράφεις ότι γράφεις με σκοπό να μας χρωματίσεις την μια ως συριζαίους, την άλλη ως ψεκασμένους, την άλλη φασίστες κτλ κτλ επειδή δεν συμφωνούμε με τις ασχετοσύνες της κυβέρνησής σου δεν είναι απλά κακό, είναι ανήθικο. Όσο βολεμένος και να είσαι μην επαναπαύεσαι γιατί στο τέλος ούτε τα κόκκαλα θα μείνουν να σου πετάνε τα “αφεντικά” όπως τώρα…
          υ.γ. Το έβγαλες και το λούνγκο σου για σήμερα ποιος σε πιάνει!

          • Mηπως σε λενε τσε γκε βαρα και οχι αμπουντμπιανο? Εχω ανατριχιασει!!! Μου θυμιζεις την ταινια ορατοτης μηδεν!! Οχι αλλο καρβουνο!!

          • Απάντηση στον “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!”:
            Ναι, Αμπουνταμπιανός το βαφτιστικό, Τσε το πατρικό, Γκεβάρα στο επίθετο… Ελλάδα είσαι έτσι και αλλιώς, εδώ όλοι ειδήμονες και πανέξυπνοι δηλώνετε να μην δηλώσω και εγώ λίγο επαναστάτης!
            Ξέχασες το Χαχαχα στο τέλος, τι έγινε δεν ενθουσιάστηκες τόσο όπως στα προηγούμενα σχόλιά σου?

          • Το θέμα δεν είναι πως σας χαρακτηρίζουν αλλά γιατί; Αμφισβητείς τα στοιχεία ;
            Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ και τι στην κοζάνη;
            Σήμερα στην λαϊκή οι μισοί εκθέτες είχαν κατεβασμένες μάσκες και δεν δεχόταν κουβέντα .
            Ο δε νεοπλουτίστικος τρόπος που μεγαλώσαν τα παιδία τους οι ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ μας οδηγεί στο παρατεταμένο Λοκντάουν .Και αυτό το παραμυθάκι με τους πληρωμένους δεν πείθει άλλο ,επειδή σας αποκαλύπτουν είναι πληρωμένοι ,να το κοιτάξεις αυτό

          • Εγώ να κοιτάξω τον λόγο που τον είπα πληρωμένο επειδή χωρίς λόγο με αποκάλεσε συριζαίο και αυτός να μην το κοιτάξει που παρεξηγείτε επειδή λέω πως όλη η Ελλάδα είναι στους δρόμους αλλά κόκκινη επί 4 μήνες είναι η Εορδαία και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα… οκ τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας ωραίος ρε βόα!
            Όσων αφορά τώρα το δεύτερο κομμάτι των όσων λες… δεν είμαι νεόπλουτος ούτε ο πατέρας μου δεητζής και δεν θεωρώ πως αυτό μας οδηγεί όπως λες στο παρατεταμένο λοκντάουν. Επειδή μάλιστα έχω ζήσει σε πολλά μέρη της Ελλάδας αν εσύ θεωρείς τους Πτολεμαΐδιώτες μόνο ως απείθαρχους απέναντι στα μέτρα τότε είτε με κοροϊδεύεις είτε δεν έχεις βγει έξω από τον νομό μας…
            Και για να κλείνει και το άλλο θέμα. Αμφισβητώ την αποτελεσματικότητα των μέτρων αρχικά και την ικανότητα διαχείρισης της κατάστασης από την κυβέρνηση. Όποιος και να κυβερνούσε τα ίδια θα έλεγα με αυτά που βλέπω γιατί δεν είμαι ούτε σύριζα ούτε πασοκ ούτε νδ. Οπότε κοιτάξτε το εσείς που παρεξηγείστε με όλα καλύτερα και αφήστε με εμένα και τον καθένα με τα χρώματα και τις παρατάξεις σας…

      • Κοιτα ποιοι μιλουν για σανο,οι οπαδοι αυτου που τον ανακαλυψε!!!! Αφου σου λεει οι παραγωγοι σανου ηταν οι μονοι ευχαριστημενοι σπο την διακυβερνηση του τσιπροκιου!!! Χαχαχαχα!!!

        • Εδω τολμανε τα μπλε παιδακια της κουστοδιας του πλανωδιου μπλε θιασου να μιλανε για δηθεν ψεκασμενους και για σανο που τα εχουν ανακαλυψει οι ιδιοι και εχουν μαστερ και ντοκτορα στην γκεμπελικη προπαγανδα και την καταστροφη ενος ολοκληρου νομου και της χωρας συναμα μεσα σε 1,5 μολις χρονο , και δε θα το λεμε εμεις που οτι εχουμε προτεινει μας δινει συγχαρητηρια και η ιδια η Ευρωπη που ριχνει φαπες στον Τσιταχ Μωυση απο εμβολια μεχρι και μετρα? αχαχαχαχαχα!
          Καισαρα ετοιμασου να ξαναπας κουβα σε λιγο καιρο κι αυτη τη φορα δεν θα υπαρχει Μακεδονικο ουτε Ματια και Μανδρες για να παρεις αυτοδυναμια.

  • Τα καϊλάρια δουλεύουν στη ΔΕΗ, σε ορυχεία και εργοστάσια όπου γίνεται μεγάλη εξάπλωση του ιού. Έπρεπε να παρθούν διαφορετικά μέτρα από την αρχή, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.