NEWECOENERGY: Χρηματοδότηση και Κατασκευή Φωτοβολταϊκών σταθμών

14 Φεβρουαρίου 2021
12:41
Κανένα σχόλιο

Η NEWECOENERGY προχώρησε ακόμα περισσότερο στην αγορά των ΑΠΕ υλοποιώντας από τις αρχές Οκτωβρίου έξι νέα έργα συνολικής ισχύος 5 MW για τα οποία έχει καταθέσει Δήλωση Ετοιμότητας και είναι σε τελικό στάδιο 1MW.

Η NEWECOENERGY εκτός από την Μελέτη, Κατασκευή και Συντήρηση των Φωτοβολταϊκών Πάρκων σας, τώρα αναλαμβάνει και την εύρεση χρηματοδότησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η στελέχωση της εταιρίας με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό και η εξασφάλιση φωτοβολταϊκών πλαισίων, inverters και βάσεων στήριξης, της δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσει  ταυτόχρονα πολλαπλά έργα και εμπρόθεσμα,  πριν από την επικείμενη αλλαγή της τιμής πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η NEWECOENERGY εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με συνεχή παρουσία  από το 2008. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 40 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης. Η εταιρία διακρίνετε για την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια προς τους συνεργάτες της, την ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

H NEWECOENERGY βρίσκεται στην Κοζάνη στην οδό Λαρίσης 17 με τηλ. 2461040715 & 6978776056 και διευθύνεται από το Μηχανικό Αλεξανδρίδη Χαράλαμπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.