Δήμος Κοζάνης: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

16 Φεβρουαρίου 2021
10:30

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, λόγω του παγετού.

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

30 σχόλια

  • Δήμαρχε για δύο μέρες και την Πέμπτη μείον έχει δηλαδή μπορεί να ανοίξουν τα παράθυρα τα σχολεία μπορεί να κυκλοφορήσει στα στενά που είναι γυαλι

  • Όλη την εβδομάδα μέχρι το μεσημέρι μείον θα έχει πως θα πάνε σχολειο τα παιδιά με ανοιχτά παράθυρα; εφόσον το υπουργείο θέλει ανοιχτά παράθυρα να μεριμνήσει και για εμάς που έχουμε βαρύ χειμώνα! Δεν είμαστε Αθήνα και Πελοπόννησος! Ας καθίσουν αυτοί έξι ώρες με ανοιχτά παράθυρα έστω και στους +3

    • Το πρόβλημα δεν είναι τα παράθυρα αλλά τα γεμάτα από χιόνι και παγο πεζοδρόμια.Θα πρέπει να περιμένουμε να λιώσουν από μόνα τους για να μπούμε στην κανονικότητα.

  • Δεν είναι μόνο θέμα θερμοκρασίας. Το μόνο που φαίνεται, όχι παντού, να είναι καθαρισμένο είναι οι δρόμοι. Ο κόσμος αναγκάζεται να περπατά μέσα σ αυτούς, τα πεζοδρόμια είναι χάλια. Αν ανοίξουν τα σχολεία θα πρέπει να καθαρίσουν τα γύρω από τα σχολεία πεζοδρόμια καθώς και οι αυλές.

    • Σας πληροφορώ, ότι η τηλεκπαίδευση χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία από τον εκπαιδευτικό για να πραγματοποιήσει το μάθημά του σωστά. Όσο αφορά αυτό που αναφέρετε για τους τεμπέληδες εκπαιδευτικούς, εάν κάποιος εκπαιδευτικός θέλει να λουφάρει μπορεί να το κάνει και στη δια ζώσης διδασκαλία.

    • Να σας απαντήσω ως “τεμπέλα” αναπληρώτρια εκπαιδευτικός με πανεπιστημιακό πτυχίο από το ΑΠΘ και δύο μεταπτυχιακά, στα οποία φοίτησα δωρεάν καθώς μπήκα με εξετάσεις, και γνώση 2 ξένων γλωσσών, πως αν θέλει κάποιος να τεμπελιάσει στην εργασία του, το κάνει, όποια εργασία κι αν είναι αυτή. Και πως η τηλεκπαίδευση είναι πολύ δυσκολότερη, καθώς απαιτεί διαφορετικό σχεδιασμό μαθημάτων διαφορετική αντιμετώπιση των παιδιών που συμμετέχουν και, πολλές φορές, διδασκαλία με την παρουσία γονέων, που κι αυτοί με τη σειρά τους κουράζονται πολύ.

      • Οι τεμπέληδες καλό είναι να μάθουν πως πρέπει να πληρώνονται για τις ώρες που κάνουν. Λειψό ωράριο, λειψή ώρα, λειψός μισθός.

        • Συγνώμη , οι αναπληρωτές που νοικιάζουν στην όμορφη πόλη σας τι θα πουν στον νοικάρη; Α συγνώμη δεν εχω να σας πληρώσω ,ενω θα μένω εδω , γιατι μου έκοψαν μισθο ενω κανω την δουλειά μου κανονικά; Μην είστε μικρόψυχοι. Η εργασία που κανει ενας καθηγητής δεν είναι μονο την ωρα του μαθήματος. Θελει και προετοιμασία απο πριν. Η δουλεια στο σπιτι με τηλεκπαιδευση ειναι διπλάσια. Τελος, ποσοι δασκαλοι πρέπει να πεθάνουν απο τον κορονοιο για να αξίζουν τον σεβασμο σας φέτος.

    • Δεν πήρες χαμπάρι ότι γίνονται μαθήματα; ξύπνα, πρέπει να ήσουν από τους πρώτους στο σχολείο, εννοώ στη γραμμή για την τυρόπιτα.

      • Όντως απ’ τους πρώτους ήμουν. Και τώρα εξήγησέ μας γιατί πληρώνονται όσοι δεν κάνουν μάθημα ή γιατί παίρνουν ολόκληρο μισθό όσοι κάνουν λιγότερες ώρες. Μετά πες μας για τη δική σου μόρφωση μιας και φαίνεσαι πανέξυπνος.

  • Ενα παιδι εχετε στο σπιτι και σας ποναει το κεφαλι!
    7 ωρεςχ 25 παιδια;
    Μαθατε μερικοι να κατηγορειτε τους δασκαλους και να βγαζετε τον ” καλυτερο εαυτο σας”

  • Σαν γονιός με την καραντίνα κατάλαβα πως η δουλειά του εκπαιδευτικού δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζαμε τόσα χρόνια. Αλλά έτσι είναι αν δεν μπούμε στα παπούτσια του άλλου δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη θέση του. Εμένα με ενδιαφέρει τα παιδιά μου να είναι πάνω από όλα ασφαλή στο σχολείο και όχι με ανοιχτά παράθυρα με μείον και μηδέν βαθμούς ενώ όλοι όσοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς να κάθονται στις γραφειαρες τους στη ζέστη και χωρίς μάσκα αφού ήδη οι περισσότεροι έχουν κάνει το εμβόλιο χωρίς να είναι η σειρά τους

  • Στην Κοζάνη η δημοτική αρχή έχει καθαρίσει όλους τούς δρόμους όλα τα στενά όλα τα πεζοδρόμια κυκλοφορεί ό κόσμος χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο έχει καθαρίσει όλες τίς αυλές από τά σχολικά συγκροτήματα σέ όλα τά δημοτικά διαμερίσματα η κατάσταση είναι εξίσου καλή, όποτε αποφασίζει ό δήμαρχος και μόνο αυτός από όλους τούς δημάρχους τού Νομού νά παραμείνουν κλειστά μόνο για μία ημέρα!!!!?

  • ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΈΡΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΊ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ …

  • Μηπως φταιω εγω που πληρωνομαι ολους τους μηνες;
    Απο μικρος ηξερα οτι θα γινω εκπαιδευτικος και διαβαζα μερα- νυχτα για να γινω εκπαιδευτικος και να πληρωνομαι χειμωνα- καλοκαιρι!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.