Κοζάνη: Επενδυτική πρόταση για το κτίριο του ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας – Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αλλαγή χρήσης

17 Φεβρουαρίου 2021
09:00

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί η επενδυτική πρόταση από ιδιωτική εταιρεία για το κτίριο του ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Αρχής, η εταιρεία θέλει να εκμισθώσει το εν λόγω κτίριο δημιουργώντας ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας. Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να αποφασίσει για να προχωρήσει η επένδυση στην αλλαγή χρήσης του Βιοτεχνικού Πάρκου, που έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Βοΐου από την Περιφέρεια.

Το ΒΙΟΠΑ παραμένει ανεκμετάλλευτο τα τελευταία χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε δημιουργηθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου Γουνοποιών και εκτροφέων γουνοφόρων ζώων και για εκθέσεις γούνας. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σύμφωνοι φαίνεται να είναι οι γουνοποιοί της περιοχής -αν και υπήρξαν και κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Ομολογία αποτυχίας των γουναράδων να αξιοποιήσουν τον χώρο και να δώσουν ώθηση στις δουλειές τους, ειδικά τώρα που υπάρχει στα 2 χιλμ. η Εγνατία… λυπηρό…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.