Ενημέρωση – διευκρίνιση του Δημήτρη Παφύλη: “Τ’ ονοματεπώνυμο που βρίσκεται στη λίστα δεν αφορά εμένα αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο”

21 Φεβρουαρίου 2021
18:32

 

Επειδή τις τελευταίες  ημέρες έγινα αποδέκτης πολλών αναφορών ότι δήθεν έχω επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ενίσχυσης της Περιφέρειας που πρόσφατα ανακοινώθηκε, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι τ’ ονοματεπώνυμο που βρίσκεται στη λίστα δεν αφορά εμένα αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο.

Με εκτίμηση

Δημήτρη Παφύλης

9 σχόλια

  • Δηλαδή για να καταλάβω αν είχες πάρει την χρηματοδότηση θα σουν στιγματισμένος??
    Τα κανε σκ…. η περιφέρερεια οκ …
    .Εμείς που επιδοτηθήκαμε σε τι φτάιμε ??

    • Ασφαλώς και δεν φταίτε αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη πολύ καλά κάνει ο κύριος Παφύλης και το δημοσιοποιεί! Γιατί αυτός δεν ανήκει σε κάποια κατηγορία γιατρών, φούρνων, κλπ που ενώ ήταν ανοιχτοί κανονικότατα επιδοτήθηκαν ενώ οι μικροί που ήταν όλοι κλειστοί όχι μόνο δεν επιδοτήθηκαν αλλά οδεύουν προς ολοκληρωτικό κλείσιμο!! Απλά επίσης να θυμίσω τα τεστ για τον κορωνοϊο εάν θυμάμαι καλά κόστιζαν 120€??

      • Άρα επιβεβαιώνονται οι καταστροφολογοι που μας έλεγαν ότι θέλουν να σβήσει οποιαδήποτε μικρη,ατομική επιχείρηση και να μείνουν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες υπέραγορων,(σ/Μ,εμπορικά,mall,κλπ).
        Άλλη μια φορά αληθινοί αυτοί που χλευαζατε.
        Δείτε τώρα να παίρνουν 40χιλ. Οι έχοντες και οι κατέχοντες.

  • Γιατί στεναχωριέστε άλλωστε δεν περίσσευαν να πάρεις 40000
    Ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατά ανάγκη και ηθικό
    Εάν προσέξει κανείς με προσοχή την λίστα όχι του Όσκαρ Σίντλερ αλλά του Κασαπίδη υπάρχουν δύο διάφορες
    Ο μεν πρώτος έσωσε αρκετούς από τον θάνατο
    Ενώ ο δεύτερος θα οδηγήσει αρκετούς στον οικονομικό θάνατο

  • Καλά κάνεις Δημήτρη και το δημοσιοποιείς.Είσαι ένας άνθρωπος με μια υγιή επιχείρηση χωρίς οικονομκές εκκρεμότητες δουλεύεις εσύ και ο αδελφός σου από το πρωί μέχρι το βράδυ .Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Εκτός των άλλων είσαι δημόσιο πρόσωπο και πασίγνωστος όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και σαν συνδικαλιστής του κλάδου σου.Οπότε καλύτερα είσαι με τους πολλούς και όχι με τους λίγους. Ασε άλλους να απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους.

  • Κατάφεραν οι <> να δημιουργήσουν σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την περιοχή μας ψυχροπολεμικες κατάστασης μπράβο τους.
    ΥΓ δεν επιδοτήθηκα.

  • Τά κριτήρια πού έπρεπε νά πληρούνται γιά νά πάρει κάποια επιχείρηση/ μαγαζί ποιός τά καθόρισε; δέν ήξερε η περιφέρεια καί κατ’ επέκταση ο περιφερειάρχης ότι οι μικρές επιχειρήσεις μένουν εκτός; δέν υπάρχουν δικαιολογίες γιά τόν περιφερειάρχη.Ειναι άδικο!!

  • εγω δεν καταλαβα γιατι απολογεισαι? δηλαδη αυτοι που πηραν τα χρηματα ειναι στιγματισμενοι αυτο υπονοεις απλως φιλε το στησιμο του πραγραμματος ηταν λαθος απο την αρχη και ειναι ευθυνη της περιφερειας 100% τωρα τι λεει ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣαλλα λογια να αγαπιομαστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.