kozan.gr: Η Δ/ντρια της ΚΔΒΚ απαντά στις καταγγελίες, σε βάρος της, για εργασιακό bullying

2 Μαρτίου 2021
16:43

Ίσως έπρεπε να σας κοινοποιήσω την άποψή μου σχετικά με τα γεγονότα και τις «καταγγελίες» των εργαζομένων της ΚΔΒΚ, αλλά προτιμώ να ακολουθήσω την υπαλληλική οδό, που επιτάσσει άλλωστε κι ο νόμος, ενημερώνοντας τα αρμόδια όργανα.

Είναι γεγονός ότι παντού υπάρχουν υπάλληλοι που δεν αποδέχονται τον έλεγχο από προϊσταμένους και ακόμη και ερωτήσεις σχετικά με την εργασία τους τις αναφέρουν ως εκφοβισμό και τρομοκρατία- όλα αυτά τα «επίκαιρα» θέματα- που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αποδειχθούν και πλασματικά γιατί υποκρύπτουν απλά  πικρίες.   

Ας φροντίσουμε να ασχολούμαστε σοβαρά με τη δουλειά μας κι όχι με γκρίνιες και πιστεύω ότι θα πέσουν παντού οι τόνοι. Άλλωστε η Κοζάνη είναι μικρή πόλη και όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε, άγιος δεν είναι κανένας και εντέλει κρινόμαστε από την πορεία μας, το ήθος και τον χαρακτήρα μας.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μένει να αποδειχθούν τα γεγονότα ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε ανεξαρτήτως της θέσης και της ηλικίας μας και να μη μεγαλοποιούμε γεγονότα ιδιαίτερα δημόσια εκθέτοντας υπολήψεις και υπηρεσίες.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

                                                                                                          Ιωάννα Στεργιοπούλου

                                                                                                               Δ/ντρια ΚΔΒΚ

23 σχόλια

    • Κάνεις λάθος. Λέει πολλά. Εγώ φυσικά δεν ξέρω, αλλά κατάλαβα ότι οι καταγγελοντες μάλλον έχουν δίκιο.

  • Κα Δ/ντρια δεν μας τα λες καλά, είναι δυνατόν να λες ότι δεν αποδέχονται τον έλεγχο και ότι θεωρούν ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά τους εργασιακό μπούλινγκ και εκφοβισμό; Γι αυτούς τους λόγους έφτασαν να καλέσουν τα ΜΜΕ; Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

    • Κι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τους καταγγέλοντες.
      Ο ένας θέλει να έχει μειωμένο ωράριο επειδή “έχει ένα χαρτί” (λέει) από γιατρό και η άλλη φώναξε τα ΜΜΕ για να καταγγείλει τη Διευθύντρια!
      Μάλλον δεν πρέπει να έχουν και πολύ όρεξη για δουλειά… λέω (;)

      • αγαπητέ μου αν δεν ξέρεις δεν πρέπει και να εκφράζεις αποψεις… ειχαν λογο ολοι οι υπάλληλοι της βιβλιοθήκης να φθάσουν να κάνουν στα καλα καθούμενα μια καταγγελία για το τίποτα ?

      • το ότι βγαίνουν και μιλάνε επώνυμα για σένα δεν λέει τίποτα? όσο για τις συγκρίσεις ιδιωτικού δημοσίου πάλι πάμε στο να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα

        • μα τα ειπε η καταγγελουσα στο βιντεο μετα απο ερώτηση δημοσιογράφου (δεν το ειχε γραμμενο στο χαρτάκι της αυτο) οτι η διευθυντρια την πέρασε πειθαρχικο για αρνηση εργασιας, αν ηταν ιδιωτικο θα περνουσε την πόρτα της εξόδου και μετα φωναξε τα καναλια…
          ας τα φωναζε νωριτερα να την πίστευα….

        • Όταν ο δημόσιος υπάλληλος δεν έχει άλλα επιχειρήματα επικαλείται πάντα τον από μηχανής θεό, την φουκαριάρα την κατσίκα του γείτονα.

  • Κλαινε οι χήρες κλαινε και οι παντρεμένες. Και αναφέρομαι στο ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν τους κουνάει τίποτα.

  • Έχω μια πρόταση στους καταγγέλλοντες: να αλλάξουμε θέσεις εργασίας, να έρθουν αυτοί στο σούπερ μάρκετ που δουλεύω και να πάω εγώ στην βιβλιοθήκη και ας με πιέζει η προισταμένη….
    Πέρα από την πλάκα, το νέο κτίριο είναι μεγάλο και με απαιτήσεις και για να κρατηθεί θα πρέπει όλοι να προσφέρουν το κάτι παραπάνω μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις που απαιτούνται για την λειτουργία του…
    Ας αφήσουμε την ΔΥ νοοτροπία και ας προσφέρουμε κάτι στον τόπο μας, στα παιδιά μας…

    • Οποίος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει!!! Συμφωνώ με τον nick! Ας δουλέψουν στον ιδιωτικό να δουν τι σημαίνει προϊστάμενος!!! Και όσοι δεν θέλουν να καθίσουν στο δημόσιο ας παραιτηθούν υπάρχουν στην σειρά πολλοί που περιμένουν

  • ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ….ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΤΑ.
    ΕΝΩ ΟΙ ΑΞΙΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΡΗΧΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ!
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!!!

  • Αυτά γίνονται στο δημόσιο τομέα.
    Ο ιδιωτικός τομέας είναι αλλιώς , αν δεν κάνει για την δουλειά ένας εργαζόμενος πάει σπίτι του ότι και να είναι ( προϊστάμενος , υφιστάμενος ).

  • Αν είναι δυνατόν σε καιρούς που ανθίζει η Ανεργία και πεινάει ο κόσμος κάποιοι δέσανε τον γάιδαρο τους.
    Να προχωρήσουν οι αξιολογήσεις ο τρόπος πρόσληψης του καθενός και τελικά ποια είναι η εργασία που προσφέρουν στον Δημόσιο Τομέα.
    Οταν στον ιδιωτικο τομέα γίνονται εκβιασμοί ακόμη και στον τρόπο πληρωμής του καθενός.

  • τους πέρασε πειθαρχικο (ο μονος τροπος να καταγγειλεις ενα δημοσιο υπαλληλο μιας και σε καλύπτει η μονιμότητα) γιατι δεν κανουν την δουλεια τους και θυμωσαν και φωναξαν τα καναλια…εγω αυτο καταλαβα….* αυτο το καταλαβα απο το βιντεο της καταγγέλλουσας

  • Να μην ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά αλλάξει νοοτροπία!!Δεν έχουν καν τον κίνδυνο της απόλυσης ούτε καν πίεση απόδοσης.Απτα λεγόμενα των δύο καταγγελων το μόνο που βλέπω είναι κουτοπονηρια αλλά η Κοζάνη είναι μικρή πόλη όπως είπε σε ξύλινη η μάλλινη γλώσσα..

  • ΕΛΕΟΣ!ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΊΑ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΈΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΆ ΚΟΥΛΟΎΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΩΡΑΙΌΤΑΤΟ ΜΙΣΘΌ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΈΣΤΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΆ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ…ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ…ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ ΈΛΕΓΧΟ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΙΣΤΟΡΊΑ… ΕΚΕΊ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΈΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΊ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.