Τι απάντησε η Αριστοτελία Πελώνη σε ερώτηση για λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα και εστίαση

8 Απριλίου 2021
14:24
Κανένα σχόλιο

Δεν είναι της παρούσης η συζήτηση για την εστίαση, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπoς, κ. Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη σημερινή τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου των «Παραπολιτικών» Κώστα Παπαχλιµίντζου.

Ειδικότερα, ερωτηθείσα για το εάν υπάρχει εισήγηση της κυβέρνησης για άνοιγμα της εστίασης πανελλαδικά, η κ. Πελώνη απάντησε:

«Η εστίαση πανελλαδικά – φοβάμαι – ότι δεν είναι επίσης της παρούσης. Είναι πιθανότερο μετά το Πάσχα παρά πριν το Πάσχα να γίνει αυτό. Έχει τοποθετηθεί και ο πρωθυπουργός στη Βουλή επ’ αυτού».

Παράλληλα, απαντώντας σχετικά με ενδεχόμενη εισήγηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε:  «Η επιτροπή, όπως γνωρίζετε, αξιολογεί επίκαιρα δεδομένα κάθε εβδομάδα και τοποθετείται. Το ζήτημα των περιοχών αυτών θα το εξετάσει αύριο η επιτροπή».

 

parapapolitika.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.