Αποκατάσταση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης της λακκούβας επι της Παύλου Χαρίση – Η ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών Ε. Σημανδράκο

19 Μαΐου 2021
17:45
Αποκατάσταση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης της λακκούβας επι της Παύλου Χαρίση που απασχόλησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η βλάβη ήταν σε παλιό δίκτυο αποχέτευσης και το πρόβλημα δεν ήταν επιφανειακό ή τόσο απλό. Υ.Γ: Ενημερώνω…δεν πανηγυρίζω.

23 σχόλια

  • Πόσες μέρες σας παίρνει για να αντιληφθείτε μια λακούβα;
    Πόσες μέρες σας παίρνει για να αντιληφθείτε το μέγεθος της ζημιάς;
    Πόσες μέρες σας παίρνει να αποκαταστήσετε τη ζημιά;

    Υ.Γ.: Απλά ρωτάμε…

  • ολοκληρη η πολη εχει αφεθει στο ελεος της…λακκουβας!!! τα χρηματα των δημοτων που πηγαινουν αραγε??? και να μην ξαναμιλησουμε για τα ανυπαρκτα πεζοδρομια και τις ανυπαρκτες πεζοδρομησεις…μια βολτα σε γειτονικες πολεις θα σας κανει να καταλαβετε πολυ γρηγορα οτι η κοζανη δυστυχως εχει αφεθει στην…τυχη της!!!

  • Ο κύριος Σημανδρακος παίζει να κάνει τίποτα με τον δρόμο στην γεωργιου τιολη κάτω από την Γιτιά που για να παρκάρεις Αυτοκίνητο κανείς τάμα να μην πέσεις μέσα στα χαντάκια ;;;; Ήρεμα ρωτάω !

  • Συγχαρητήρια για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Π.Χαρίση.
    Υ.Γ.Επιβραβεύω…..δεν ειρωνεύομαι!!!!

  • Έχεις χάσει τη μπάλα. Αναμενόμενο ήταν. Μόνο τα ενοτακια σε βλέπουν σαν θεό αλλά θα ξυπνήσουν και αυτά

  • Το να βγάζετε ως αντιδήμαρχος μια ανακοίνωση για μια λακούβα είναι έως και αστείο. Περιμένουμε ένα πολιτικό πλάνο για όλη την πόλη αντίστοιχο του θώκου σας.

  • Πρέπει να βγάζετε ανακοίνωση κ. Σημανδράκο είτε από το σάιτ του Δήμου είτε αν υπάρχει από το facebook του Δήμου. Οι τεχνικές υπηρεσίες δεν είναι η προσωπική σας επιχείρηση, δόξα τω θεω, έχετε άλλη. Διαχειρίζεστε χρήματα μας και εκπροσωπείτε εμάς, το Δήμο, όχι τον ευατό σας.

  • ένας διαλυμένος Δήμος μία διαλυμένη πολη ντροπή και πάλι ντροπή στην αιανή full αδέσποτα στην κοζάνη επίσησ πανηγυρίζετε για μία λακούβα ντροπή

  • Μεγάλο επίτευγμα
    Θερμά συγχαρητήρια
    Μπορούμε πλέον να είμαστεβαισιόδοξοι για το μέλλον της πόλης μας

  • Το αυτονόητο γίνεται είδηση από τον αντιδήμαρχο

    Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει

    Μην αποδεικνύεται κάθε στιγμή πόσο λίγοι είστε για την πόλη μας

  • Πραγματικά έχω πάει σε πολλές πόλεις, η δική μας είναι μακράν καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Καθαριότητα ασύγκριτα καλύτερη, πεζοδρόμια με τις ιδιόμορφες συνθήκες καλύτερη, πράσινο πολύ ικανοποιητική. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τα σχόλια σας…

  • Στην Αηλιοστρατα οι λακουβες που προκαλούνται απο καθίζηση τους εδάφους όλο και ανοίγουν, κάνουν πάρτι. Περνάν τα συνεργεία , χρόνια τώρα, ρίχνουν άσφαλτο επιφανειακά και φεύγουν. Σε λίγο αντε πάλι. Δεν σκάβουν να βρουν από που προέρχεται η καθίζηση. Καμμια ώρα θα ανοίξει όλος ο δρόμος ως το φανο της Σκρκας και θα πουν πως έφταιγαν οι εξωγήινοι.

  • Το κόστος όλων αυτών των αποκαταστάσεων χρέωση στην ΔΕΥΑΚ, η μόνη υπεύθυνη για το χάλι με τις λακκούβες, το ορίζει καθαρά ο νόμος.

    • Έχουν γεμίσει την πόλη και τους δρόμους με μεταλλικά καλύμματα Β διαλογής και ακούμε μέρα και νύχτα μεταλλικούς θορύβους όταν περνάν τα αυτοκίνητα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.